ΠΑΟΚ

Πρόβα για playoffs με Πιρίν ο ΠΑΟΚ

Πρόβα για playoffs με Πιρίν ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ, προπόνηση

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (4/5) στις 18.00 στην άδεια Τούμπα την Πιρίν και ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε από την Τρίτη (3/5) στην προπόνηση τις πρώτες δοκιμές.

Την ευκαιρία να δει σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται η ομάδα του θα έχει την Τετάρτη (4/5) το απόγευμα στις 18.00 ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Πιρίν Μπλαγκόεβγκραντ (ιδιαίτερη πατρίδα του Μπερμπάτοφ) σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα στην Τούμπα (θα έχει πάντως 30 Βούλγαρους που ταξίδεψαν με την ομάδα της Πιρίν στη Θεσσαλονίκη) και ο Σέρβος τεχνικός θα τεστάρει τακτικές και σχήματα με τα οποία σχεδιάζει να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ στα playoffs.

Μάλιστα, οι δοκιμές άρχισαν από σήμερα στην προπόνηση. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Αγωνιστική πρόβα για τα Play Offs έχει την Τετάρτη (04.05) ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει την Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ σε φιλική αναμέτρηση στην Τούμπα.

Η προπόνηση της Τρίτης (03.05) λοιπόν είχε χαρακτήρα προετοιμασίας για τον αγώνα και αφιερώθηκε στην τακτική προσέγγιση. Μία εβδομάδα πριν τη σέντρα του μίνι πρωταθλήματος που θα κρίνει την έκβαση της σεζόν, ο Βλάνταν Ίβιτς θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει το σημείο ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του δεδομένου ότι ο τελευταίος επίσημος αγώνας ήταν στις 17.04.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Μάριν Λέοβατς συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα, η πορεία της αποθεραπείας τους εξελίσσεται ομαλά και τις επόμενες μέρες θ’ αρχίσουν ν’ ανεβάζουν ρυθμούς επιβάρυνσης πριν την επιστροφή τους στο κανονικό πρόγραμμα. Η αναμέτρηση με την Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ