ΠΑΟΚ

"Προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ ο Ρούι Βιτόρια"

FUTEBOL - Rui Vitoria treinador do Vitoria de Guimaraes durante o jogo Vitoria de Guimaraes - Academica a contar para a jornada 17 da I Liga 2014/15. Estadio D. Afonso Henriques em Guimaraes. Sabado, 17 de Janeiro de 2015. (ASF/PEDRO G. LIMA)
FUTEBOL - Rui Vitoria treinador do Vitoria de Guimaraes durante o jogo Vitoria de Guimaraes - Academica a contar para a jornada 17 da I Liga 2014/15. Estadio D. Afonso Henriques em Guimaraes. Sabado, 17 de Janeiro de 2015. (ASF/PEDRO G. LIMA) ASF

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ βάζουν στο "κάδρο" για τον ΠΑΟΚ, τον 45χρονο προπονητή της Βιτόρια Γκιμαράες, Ρούι Βιτόρια.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου παράλληλα με το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή "τρέχουν" και το θέμα του προπονητή. Δημοσίευμα της abola με τίτλο "προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ ο Ρουί Βιτόρια" κάνει λόγο, λοιπόν, για ενδιαφέρον των ασπρόμαυρων για τον 45χρονο τεχνικό της Γκιμαράες.

"Είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Γκιμαράες και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη προπονητή. Στην ηλικία των 45 ο Ρουί Βιτόρια θα μπορούσε να γίνει ο δεύτερος Πορτογάλος μετά τον Φερνάντο Σάντος που θα καθοδηγήσει τον ΠΑΟΚ",σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Οσο, εξάλλου, δεν κλείνει οριστικά το ζήτημα είναι δεδομένο πως σιγά σιγά όλο και περισσότερα ονόματα θα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ