ΠΑΟΚ

Προτάθηκε ο Λάζιτς

Προτάθηκε ο Λάζιτς

Ποιος είναι ο 32χρονος Σέρβος χαφ που τέθηκε υπ' όψιν του Φρανκ Αρνεσεν και μπορεί να αποκτηθεί χωρίς μεγάλο κόστος, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας

Μία από τις περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του ΠΑΟΚ που εξετάζει ο Φρανκ Αρνεσεν, είναι του 32χρονου Σέρβου χαφ, Ντζόρτζε Λάζιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μέταλουργκ (δεν μπόρεσε να τον κρατήσει λόγω της δύσκολης κατάστασης στην Ουκρανία). Οπως αναφέρεται, συγκεκριμένα, στην εφημερίδα Metrosport:

" Μπορεί η περίπτωσή του να μη συγκαταλέγεται στα ηλικιακά στάνταρ που έχει θέσει για το νέο ΠΑΟΚ ο Φρανκ Άρνεσεν, ωστόσο, μελετάται γατί το κόστος της δεν είναι μεγάλο. Ο λόγος για τον Ντζόρτζε Λάζιτς που έμεινε ελεύθερος από τη Μέταλουργκ για την ακρίβεια δεν μπόρεσε να τον κρατήσει λόγω της δύσκολης κατάστασης στην Ουκρανία). Ο 32χρονος κεντρικός μέσος αγωνίστηκε για έξι χρόνια στην ομάδα του Ντονετσκ και πέρυσι είχε μία γεμάτη σεζόν με εννιά γκολ. Έχει αγωνιστεί και στην Παρτιζαν με την οποία κατέκτησε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, ενώ είχε κληθεί και στην εθνική Σερβίας από τον Κλεμέντε, αλλά δεν αγωνίστηκε. Ο Άρνεσεν εξετάζει τα στοιχεία του και θα αποφανθεί αν μπορεί να είναι μία καλή λύση, χωρίς μεγάλο κόστος που θα "γεμίσει" το ρόστερ του ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ