ΠΑΟΚ

Προτάθηκε και ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ ο Μπρούγκμαν

Palermos Gaston Brugman, left, is challenged by Lazios Wesley Hoedt during a Serie A soccer match between Lazio and Palermo, at Rome's Olympic stadium, Sunday, Nov. 22, 2015. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Μπρούγκμαν (AP Photo/Riccardo De Luca) AP

Ο ιταλοθρεμμένος μέσος της Πεσκάρα, Γκαστόν Μπρούγκμαν, βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ για τη θέση που άνοιξε με την πώληση Γκόικο Τσίμιροτ.

Η περίπτωση του Γκαστόν Μπρούγκμαν είναι μια από αυτές που φέρεται να βρίσκεται στην λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, με τον ποδοσφαιριστή να προτείνεται με τη μορφή δανεισμού.

Γεννημένος στις 7 Σεπτεμβρίου 1992, ο Ουρουγουανός μέσος βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2007 στην Ιταλία, αρχικά για λογαριασμό της Εμπολι, με την Πεσκάρα να αποκτά τα δικαιώματά του το καλοκαίρι του 2011.

Τα τελευταία έξι χρόνια έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Γκροσέτο (2012/13) και Παλέρμο (2015/16). Φέτος αγωνίζεται στην Πεσκάρα, στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, μετρώντας 25 συμμετοχές με 6 γκολ και 4 ασίστ, ενώ πέρυσι είχε γράψει 28 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ, στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας.

(AP Photo/Riccardo De Luca)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ