ΠΑΟΚ

Πρόταση για τον Τότο Ταμούζ

Πρόταση για τον Τότο Ταμούζ

Ο Φρανκ Αρνεσεν προχωρά τις επαφές για να φέρει στην Τούμπα τον επιθετικό της Πετρολούλ Πλοϊέστι, Τότο Ταμούζ. Ποια η προσφορά του "Δικεφάλου", αναμένονται εξελίξεις μέσα στην ημέρα. Τι γίνεται με Μάρικα. (VIDEOS)

Ο Φρανκ Αρνεσεν πιέζεται, πλέον, από τον χρόνο για να κλείσει άμεσα το ζήτημα του επιθετικού. Στο προσκήνιο, λοιπόν, βρίσκεται ο 27χρονος Νιγηριανός με ισραηλινό διαβατήριο, Τότο Ταμούζ, ο οποίος ανήκει στην ρουμανική, Πετρολούλ Πλοϊέστι. Η ομάδα του, όμως, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο Ταμούζ προτάθηκε στον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ από ατζέντη που παλαιότερα έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ο ποδοσφαιριστής κίνησε το ενδιαφέρον του Αρνεσεν, ο οποίος ήδη έχει κάνει ήδη κρούση στην Πετρολούλ για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η προσφορά του Δικεφάλου στην ρουμανική ομάδα είναι της τάξεως των 400.000 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης. Η πρόταση στον ίδιο τον παίκτη είναι πάνω από 400.000 ευρώ ετησίως και σήμερα είναι η καθοριστική μέρα για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο 27χρονος επιθετικός θα έχει τετ α τετ με τους παράγοντες της Πετρολούλ για το μέλλον του, ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι επαφές με τον ΠΑΟΚ. Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του υπάρχει και από την Τουρκία και συγκεκριμένα από την Γκαζιαντέπσπορ.

Το who is who

Ο Ταμούζ είναι δέκα φορές διεθνής με την Εθνική Ισραήλ και έχει πετύχει δύο γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Χαποέλ Πέταχ Τίκβα, με την φανέλα της οποίας την σεζόν 2005-06 σημείωσε 11 τέρματα σε 28 συμμετοχές. Ακολούθησε τετραετή παρουσία του στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με την οποία πέτυχε 33 γκολ σε 95 συμμετοχές, ενώ από το 2010 έως το 2013 έγραψε 44 γκολ σε 88 παρουσίες με την Χαποέλ Τελ Αβίβ. Το 2013 μεταγράφηκε στην ρωσική Ουράλ Σβερντλόβσκ, με την οποία είχε μόλις επτά συμμετοχές χωρίς να σκοράρει, ενώ από το 2014 με την Πετρολούλ έχει σημειώσει 14 τέρματα σε 37 παρουσίες.

Δημοσίευμα για Μάρικα

Στο μεταξύ, η ρουμανικη ιστοσελίδα digisport.ro φιλοξένησε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο 30χρονος Ρουμάνος επιθετικός, Τσιπριάν Μάρικα, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Κόνιασπορ, θα μεταβεί στον ΠΑΟΚ και ο Φακούντο Περέιρα με την σειρά του θα μετακομίσει στην τουρκική ομάδα, στο πλαίσιο ανταλλαγής που θέλουν και οι δύο ομάδες. Οπως τονίζεται, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν οι δύο ποδοσφαιριστές θα αλλάξουν ποδοσφαιρική στέγη υπό την μορφή δανεισμού ή με μεταγραφή. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, πάντως, τόσο από την πλευρά του Περέιρα, όσο και από το περιβάλλον του Μάρικα δηλώνουν άγνοια γι' αυτό το σενάριο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ