ΠΑΟΚ

Πρόταση 9.000.000 ευρώ για Πρίγιοβιτς!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Henan Jianye είναι η ομάδα από την Κίνα που έκανε επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, προσφέροντας ένα τρομερό ποσό. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr

Νέα στοιχεία έρχονται σχετικά με την τεράστια πρόταση που έκαναν οι Κινέζοι στον ΠΑΟΚ για την πώληση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, η ομάδα που έκανε την πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον 27χρονο φορ είναι η Henan Jianye FC και το τελικό ποσό προσφοράς που κατέθεσε στον Δικέφαλο έφτασε σχεδόν στα 9.000.000 ευρώ αγγίζοντας τη ρήτρα των 10.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς.

Θυμίζουμε ότι στον Σέρβο άσο οι Κινέζοι έδιναν 4.000.000 ευρώ ετησίως για τετραετές συμβόλαιο.

Στην Henan Jianye FC, που πέρυσι τερμάτισε ακριβώς πάνω από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν στην βαθμολογία της κινεζικής Super League, αγωνίζεται και ο Πορτογάλος Ρικάρντο Βαζ Τε που έκανε επί χρόνια καριέρα στα αγγλικά γήπεδα.

Πάντως, η κρούση αυτή δεν άλλαξε τη ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς μέχρι το 2022. Παραμένει στα 10.000.000 ευρώ, η υψηλότερη σε παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Πρίγιοβιτς ανέβασε τις απολαβές του από τις 850.000 στο 1.500.000 ευρώ ετησίως.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρίγιοβιτς: Ο "Μίδας" του ελληνικού ποδοσφαίρου
Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2022 ο Πρίγιοβιτς
Ρέστα για τίτλο μέσω Πρίγιοβιτς
Συμφωνία ΠΑΟΚ - Πρίγιοβιτς για νέο συμβόλαιο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ