ΠΑΟΚ

Πρόταση 500.000 ευρώ για Κάτσε

Πρόταση 500.000 ευρώ για Κάτσε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πως ο ΠΑΟΚ οδηγήθηκε στην απόφαση για επέκταση 2 ή 3 χρόνων στο συμβόλαιο και δανεισμό του Έργκους Κάτσε. Λεπτομέρειες για τις υπογραφές με Μυστακίδη, ανανεώνει και ο Κάκκο.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει πράξη η επέκταση συμβολαίου που θα κάνει ο ΠΑΟΚ στον Έργκους Κάτσε και στη συνέχεια ο Αλβανός μέσος θα πάει δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο 23άχρονος χαφ να αγωνίζεται τη νέα σεζόν σε πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης, αφού από εκεί είναι οι προτάσεις (5, 6 συλλόγων) που έχουν φτάσει στα γραφεία της Τούμπας για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Τις επόμενες μέρες θα πάρει την τελική απόφασή του αφού μιλήσει με τους ενδιαφερόμενους και θα τρέξουν οι εξελίξεις.Έχει, πάντως, ενδιαφέρον το πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άφησε στην άκρη την αρχική σκέψη-απόφαση για πώληση του παίκτη.

Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν είδαν ποτέ να έρχονται προτάσεις στα χρήματα που αρχικά υπολόγιζαν ότι θα πάρουν από τον Έργκους Κάτσε (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ), ούτε όμως κι όταν έριξαν τις απαιτήσεις τους και έψαχναν ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από λίγες μέρες έφτασε στην Τούμπα πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη με ποσό λίγο μεγαλύτερο από 500.000 ευρώ, το οποίο ουσιαστικά ώθησε τον Λούμπος Μίχελ να στραφεί στο εναλλακτικό σενάριο της επέκτασης συμβολαίου και του δανεισμού του στο οποίο συμφώνησε και ο παίκτης μέσω του ατζέντη του, Νίκου Καγιούλη.

Συζητήσεις στις λεπτομέρειες για "Μύστα"

Εξάλλου, εξέλιξη δεν υπήρξε χθες στο θέμα του νέου συμβολαίου του Γιάννη Μυστακίδη. Ο 22άχρονος μεσοεπιθετικός και ο ΠΑΟΚ συμφώνησαν σε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2020, όμως απομένουν μερικές ακόμη λεπτομέρειες που συζητούνται για να πέσουν υπογραφές.

Ανανέωση και δανεισμός και για Κάκκο

Τη λύση Κάτσε με επέκταση συμβολαίου και δανεισμό, αλλά όχι επειδή έχουν στο μυαλό τους στην πώληση του παίκτη, προωθούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και στην περίπτωση του Γιώργου Κάκκο. Ο 19άχρονος μεσοεπιθετικός που είχε ξεχωρίσει πέρυσι στα παιχνίδια της Κ20 και πήρε λίγες ευκαιρίες και στην πρώτη ομάδα έχει συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου, το οποίο θα επεκτείνει εντός των ημερών και στη συνέχεια θα πάει δανεικός σε άλλη ομάδα, πιθανόν στον Πανσερραίκό. Ενδιαφέρον υπάρχει και απ΄τον Αιγινιακό, αλλά ο παίκτης έχει δείξει προτίμηση προς την ομάδα των Σερρών.

Ο Καβαλιεράτος στο Ντιναμό Τιφλίδας-Γκουρία

Τέλος, στις 19.00 η Ντιναμό Τιφλίδας δίνει το δεύτερο παιχνίδι της στο Πρωτάθλημα της Γεωργίας. Αντιμετωπίζει την Γκουρία στις 19.00, στην έδρα και στις κερκίδες του σταδίου "Μπόρις Παϊχάντζε" θα βρίσκεται ο στενός συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς, εκτελών χρέη 'κατασκόπου", Γρηγόρης Καβαλιεράτος για να "σκανάρει" την ομάδα του Γουράι Γιάραμπεκ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ