ΠΑΟΚ

"Προσύμφωνο του Κάμπος με την Αλάνιασπορ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Τζάλμα Κάμπος MOTIONTEAM

Ο Τζάλμα Κάμπος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Αλάνιασπορ, με τη μεταγραφή να θεωρείται τελειωμένη.

Στην Τουρκία θα συνεχίσει εκτός απροόπτου την καριέρα του ο Τζάλμα Κάμπος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα, έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Αλάνιασπορ, με τη μεταγραφή να θεωρείται τελειωμένη.

Η Αλάνιασπορ επιμένει για την απόκτηση του Ανγκολέζου μεσοεπιθετικού από τον ΠΑΟΚ, που περιμένει μια βελτιωμένη πρόταση για να συναινέσει στη μετακίνηση. Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα "Fanatik", ο Κάμπος έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα των Τζαβέλλα, Μανιάτη και Βιγιαφάνιες.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για οριστική συμφωνία, όπως και στην περίπτωση του Χούγκο Ρονταλέγκα από την Τραμπζονσπόρ, με τους ανθρώπους της Αλάνιασπορ να ετοιμάζουν μια μεγαλοπρεπή παρουσίαση για τους δυο ποδοσφαιριστές, παρουσία και του κόσμου.

Πλέον, αναμένεται να γίνει γνωστή και η θέση του ΠΑΟΚ, που προς το παρόν δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα της μετεγγραφής του Κάμπος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ