ΠΑΟΚ

Προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα ενόψει Πανιωνίου

Προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα ενόψει Πανιωνίου

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία έγινε με εμφανή τα σημάδια από την απογοήτευση που προκάλεσε η ήττα από την Καραμπάγκ, γι' αυτό και ο Ϊβιτς και οι συνεργάτες του έχουν ρίξει το βάρος στον ψυχολογικό τομέα. (VIDEO)

Δεν υπήρχε διάθεση για πολλά λόγια στη Μεσημβρία το απόγευμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης μετά την ήττα-σοκ από την Καραμπάγκ.

Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν βαρύ και ο Βλάνταν Ίβιτς με τους συνεργάτες του έχουν αρχίσει προσπάθεια να ανεβάσουν την ψυχολογία των παικτών ενόψει του επίσης σημαντικού αγώνα με τον Πανιώνιο.

Μάλιστα, το Σάββατο ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να κάνει και ομιλία προς όλους τους παίκτες με αρκετούς από τους οποίους είχε την Παρασκευή τετ-α-τετ συνομιλίες. Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα προπόνησης. οι παίκτες του Δικεφάλου μοιράστηκαν σε δύο γκρουπ – όπως κάθε επομένη αγώνα – με τους βασικούς ν’ ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με ποδήλατο στην πισίνα, κρυοθεραπεία κι ασκήσεις στο νερό.

Μοναδικός τραυματίας είναι ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέρασαν σαν αλλαγή είτε δεν αγωνίστηκαν καθόλου κόντρα στην Καραμπάγκ έκαναν πρόγραμμα με ασκήσεις συναρμογής, κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.

Το Σάββατο (05.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην Τούμπα στις 14:00 και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα όπου την Κυριακή (06.11) στις 17:15 αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ