ΠΑΟΚ

Προσοχή, δαγκώνουν!

Προσοχή, δαγκώνουν!
Ουντότζι

Στάσεβιτς και Ουντότζι. Οι δύο παίκτες της Ντιναμό Μινσκ που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ (VIDEOS).

Κακά τα ψέμματα, η Ντιναμό Μινσκ δεν διαθέτει τους παίκτες εκείνους που μπορούν να "τρομάξουν" τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές της που να μπορούν να του κάνουν την ζημιά.

Ο Ιλχάρ Στάσεβιτς και ο Σαλόζε Ουντότζι έχουν πετύχει 22 γκολ φέτος (11 ο καθένας!) και... συνεχίζουν. Ο πρώτος, μάλιστα, έχει μοιράσει και 13 ασίστ σε 28 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο δεύτερος 5 σε 27 ματς!

Μόνο από τα νούμερα καταλαβαίνει κανείς πως χρειάζονται σχέδιο αντιμετώπισης από τον Αναστασιάδη, αφού μπορούν ανά πάσα στιγμή να "πληγώσουν" τον ΠΑΟΚ.

Ο ποιοτικός Στάσεβιτς

Ο Στάσεβιτς αγωνίζεται στν χώρο του κέντρου και μόνο το γεγονός ότι έχει δώσει 13 ασίστ συνιστά από μόνο του... καμπανάκι για τον Έλληνα τεχνικό. Δεν είναι γρήγορος, όμως, διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση και μπορεί να δημιουργήσει φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά εκτελεί (όπως θα δείτε παρακάτω!) με αριστοτεχνικό τρόπο τα φάουλ σημειώνοντας πολλά γκολ με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Γνωστός και μη εξαιρετέος

Ο γνωστός μας από το πέρασμά του από Αστέρα Τρίπολης και Άρη, Σαλόζε Ουντότζι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τρέχει πολύ, ντριμπλάρει και μπορεί να πετύχει γκολ από το πουθενά.

Είναι διαρκώς μέσα στις φάσεις και γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν βρει χώρο στην κόντρα. Θα... πονοκεφαλιάσει την αργή άμυνα του ΠΑΟΚ, ειδικά αν βρεθεί σε καταστάσεις ένας με έναν.Για περισσότερα συμπεράσματα δείτε τα βίντεο που ακολουθούν...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ