ΠΑΟΚ

Προσμονή για "φρένο" στους ορισμούς-πρόκληση

Προσμονή για "φρένο" στους ορισμούς-πρόκληση
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γιατί ο ΠΑΟΚ έριξε τους τόνους της αντιπαράθεσης με το "σύστημα της τωρινής ΕΠΟ" όπως το χαρακτηρίζει και τι περιμένει από Θόδωρο Θεοδωρίδη και Κύρο Βασσάρα.

Σε σχέση με τα όσα υποστήριζαν το προηγούμενο διάστημα οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, η στάση τους στις χθεσινές εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας με τον ορισμό Βασσάρα ως επιδιαιτητή είναι σαφώς πιο ήπια.

Ειδικότερα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Δικέφαλο του Βορρά, αυτό δεν εξηγείται μόνο από την επαφή που είχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης με τον Γενικό Γραμματέα της UEFA, Θόδωρο Θεοδωρίδη και τη δέσμευση του τελευταίου ότι μέχρι τα τέλη του μήνα κοινό κλιμάκιο της FIFA Και της UEFA θα έρθει στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχει να κάνει και με την προσμονή από πλευράς ΠΑΟΚ ότι διαιτητές που αποτελούν κόκκινο πανί, για τον Δικέφαλο και άλλες ομάδες, δεν θα ορίζονται σε παιχνίδια του Πρωταθλήματος μέχρι να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ.Η πλευρά του ΠΑΟΚ έχει μεταφέρει τις προηγούμενες μέρες-και το ίδιο έγινε και χθες-τις ενστάσεις της για διαιτητές όπως οι Παππάς, Μήτσιος, Δημητρόπουλος, Σπάθας (στην κορυφή της λίστας), γραμμή που ακολούθησαν και άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα των ανεπιθύμητων διαιτητών συζητήθηκε μεταξύ Σαϊραδάρη και Γκρούτση και πλέον αυτό που μένει να φανεί είναι ποια στάση θα κρατήσει η νέα ΚΕΔ στην πράξη.Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ ρίχνει μεγάλο βάρος στις αποφάσεις του Κύρου Βασσάρα που ως επιδιαιτητής θα έχει τον τελικό λόγο όταν υπάρξουν διαφωνίες. Ανάλογα με τους ορισμούς, ο επίσημος ΠΑΟΚ θα κρατά χαμηλούς τόνους ή στην πορεία θα βγει και πάλι στην επίθεση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ