ΠΑΟΚ

Προσγειώθηκε Ντίσελντορφ η αποστολή του ΠΑΟΚ

Προσγειώθηκε Ντίσελντορφ η αποστολή του ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε η "περιπέτειά" του Δικεφάλου εκτός Ελλάδας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 16 Ιουλίου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι

Η αποστολή του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε λίγο μετά τις 1 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, απ' όπου θα αναχωρήσει οδικώς για το Αρνεμ. Αφού οι παίκτες βολευτούν στα δωματιά τους και ξεκουραστούν, το απόγευμα θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους.

Αχώριστοι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας αποδεικνύονται οι Κοροβέσης-Χαρίσης, Λούκας-Περέιρα και ο Βιτόρ με τον συμπατριώτη του Ρικάρντο Κόστα. Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου συνάντησαν στην Γερμανία υψηλές θερμοκρασίες που πλησιάζουν τους 33 βαθμούς Κελσίου.

"Εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει ο Λούκας"

Ξανά στον Λούκας Πέρεθ αναφέρονται οι Ισπανοί... Σύμφωνα με την ιστοσελίδα elidealgallego.com ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ σε συζήτηση που είχε με τους Αρνεσεν και Αγγελίδη εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τον "Δικέφαλο" και να επιστρέψει στην Λα Κορούνια.

Ωστόσο στο δημοσίευμα γράφεται πως στον ΠΑΟΚ θεωρούν ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας τον Λούκας. Τονίζεται πως ο τελευταίος μίλησε και με τον Ιγκόρ Τούντορ ενώ αναφέρεται πως οι ξένοι παίκτες πλέον έχουν φοβηθεί για τα συμβόλαιά τους με την όλη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα.

Αντερσον: "Ο Ολσεν ήταν σαφές πως ήθελε να φύγει"

Δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Μάλμε, Ντάνιελ Αντερσον φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα expressen.se με αφορμή το θέμα της μεταγραφής του Ρόμπιν Ολσεν στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε: "Υπήρξε μεγάλη συζήτηση με τον ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο. Γνωρίζουμε ότι ο Ρόμπιν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί και βεβαίως είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχουμε πάρει σαν αντίτιμο. Ο Ολσεν ήταν σαφές πως ήθελε να φύγει και αυτό το σκεφτήκαμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ