ΠΑΟΚ

Προς Ροστόβ ο Πούγγουρας

ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ / ΦΙΛΙΚΟ
Πούγγουρας EUROKINISSI SPORTS

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας δεν θα συνεχίσει τελικά στην Κέρκυρα, όπως διέρρευσε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, στη Ροστόβ.

Η έλευση του Κάρλος Σαμπράνο έφερε υπεροπλία στον ΠΑΟΚ. Έτσι, ο Αχιλλέας Πούγγουρας κρίθηκε προτιμότερο να δοθεί σε άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Και ενώ η Κέρκυρα είχε μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του, ο 22χρονος το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία.

Η Ροστόβ είναι η ομάδα που κατά τα φαινόμενα θα αποκτήσει τον Πούγγουρα, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν έπαιξε στο νικηφόρο ματς κόντρα στους Φαίακες. Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε σε επτά ματς του Δικεφάλου, πέντε στη Super League, 1 στο Κύπελλο και 1 στην Ευρώπη με τη Σάλκε.

Το 2015-2016 είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Βέροια, με την οποία κατέγραψε 22 συμμετοχές (οι 19 για τη Super League και οι 3 στο Κύπελλο). Το πρωτάθλημα στη Ρωσία είναι σε εξέλιξη. Η Ροστόβ, που έπαιζε πέρυσι στο Champions League, είναι 3η με 15 βαθμούς ύστερα από 8 ματς (4-3-1).

Παρακολοθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ