ΠΑΟΚ

Προς αποχώρηση ο Περέιρα

Προς αποχώρηση ο Περέιρα
INTIME SPORTS

Γιατί ο Αργεντινός θεωρεί ότι ο Τούντορ τον αδικεί στις τιμωρίες που του επέβαλε και τι λέει στο περιβάλλον για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sport24.gr

Ο Ίγκορ Τούντορ δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε θέματα πειθαρχίας, όμως ο Φακούντο Περέιρα επιμένει να μην πληρώνει το πρόστιμο που του επέβαλε ο Κροάτης προπονητής. Η σχέση τους έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο το οποίο θα επιχειρήσουν να λύσουν από σήμερα ο Φρανκ Άρνεσεν και ο ατζέντης του παίκτη.

Οι δύο άνδρες θα έχουν, κατά πάσα πιθανότητα, τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα και την Τρίτη (21/1) ίσως και τετ-α-τετ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην παρούσα φάση, ακόμη και να προχωρήσουν οι δύο πλευρές προς λύση της συνεργασίας τους και ο 28χρονος επιθετικός να αναζητήσει εκτός Τούμπας την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

"Δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα στον ΠΑΟΚ"

Προς αυτή την εξέλιξη συνηγορούν και τα όσα λέει ο Περέιρα στο περιβάλλον. Θεωρεί άδικο αυτό που συμβαίνει και βλέπει ότι υπάρχει απόσταση με τον προπονητή.

Από το πρώτο κρούσμα, με την αργοπορημένη άφιξη στην Ελλάδα, πιστεύει ότι ο ίδιος έκανε το σωστό γιατί είχε ενημερώσει για την καθυστέρηση, αφού δεν είχε καταφέρει να αλλάξει τις πτήσεις. Να σημειωθεί, ότι τα εισιτήρια του τα είχε κλείσει ο ΠΑΟΚ και όταν τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να επιστρέψει λίγο πιο νωρίς, ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να το κάνει, και γνωστοποίησε με την σειρά του στους ανθρώπους του Δικεφάλου ότι θα καθυστερήσει λίγο.

Παρόλα αυτά του επιβλήθηκε το πρόστιμο, κάτι που αποτέλεσε αρνητική έκπληξη. Στο δεύτερο συμβάν με τις καλαμίδες θεωρεί πως δεν αντιμετωπίστηκε σωστά γιατί συνέβη και με άλλους παίκτες και όχι μόνο με αυτόν και τον Λούκας.

"Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, δεν έχω τίποτα με το σύλλογο και τον κόσμο του" τονίζει συγκεκριμένα ο Περέιρα στο περιβάλλον και αυτό ενισχύει το σενάριο πρόωρης λύσης της συνεργασίας, που έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό, μοιάζει η καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές, από τη στιγμή που κι αυτός μένει αμετακίνητος στη θέση του να μην πληρώνει το πρόστιμο και ο Τούντορ δεν τον υπολογίζει υπό αυτές τις συνθήκες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ