ΠΑΟΚ

Προπονητής από την Ανατολική Ευρώπη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Όλες οι πληροφορίες για τον προπονητή που επέλεξαν Σαββίδης-Μίχελ οδηγούν σε μία μόνο κατεύθυνση. Αναμένονται εξελίξεις ακόμα και εντός της ημέρας.

Από χθες (15/6), ο Λούμπος Μίχελ έχει καταφέρει να αποσπάσει το προφορικό "οκ" ενός εκ των δύο προπονητών στους οποίους είχε στραφει μετά τη συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν απο το περιβάλλον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι πολύ πιθανό στη διάρκεια της ημέρας να πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια και να ανακοινωθεί και επίσημα ο διάδοχος του Βλάνταν Ίβιτς.

Οι πληροφορίες που συνέλεξε αργά χθες το βράδυ το Sport24.gr προσθέτουν ένα ακόμη στοιχείο αρκετά ενδιαφέρον. Ο εκλεκτός είναι από την Ανατολική Ευρώπη.

Ο λογικος συνειρμός οδηγεί στο όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ (ελεύθερος και με δύο νταμπλ στην Ντιναμό Κιέβου να τον συνοδεύουν) που έκανε δηλώσεις και σε ουρκανικά μέσα ενημέρωσης ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, χθες το βράδυ δήλωσε στο Sport24.gr ότι δεν είχε μιλήσει με άνθρωό του ΠΑΟΚ. Δεν είναι, εξάλλου, ο Βίκτορ Σκρίπνικ που έχει δουλέψει στην Βέρντερ, το όνομα του οποίου κυκλοφόρησε χθες.

Οι εξελίξεις μέσα στην ημέρα αναμένονται "καυτές".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ