ΠΑΟΚ

Προπόνηση χωρίς Βαρέλα και Μουλέν

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Με μοναδικό νέο πρόσωπο τον Τζάλμα Κάμπος οι ασπρόμαυροι συνεχίζουν την προετοιμασία τους με φόντο την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής και τεχνικής σε μικρό χώρο, με τον Τζάλμα Κάμπος να δίνει το παρών μετά την άκρως πετυχημένη επιστροφή του στην εθνική ομάδα της χώρας του (πέτυχε τρία γκολ στα δυο παιχνίδια που έδωσε το παρών) και τους Φερνάντο Βαρέλα και Τιμπό Μουλέν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αφρικανός αμυντικός βρέθηκε στο γυμναστήριο για πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης σε γυμναστήριο και γήπεδο ενώ ο Γάλλος μέσος ακολούθησε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα λόγω του προβλήματος στην πελματιαία απονεύρωση.

Την Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στις 16:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τους Λημνιό, Κουλούρη και Δεληγιαννίδη να ενσωματώνονται σε αυτή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ