ΠΑΟΚ

Προπόνηση χωρίς Ροντρίγκες, με Βαρέλα

Προπόνηση χωρίς Ροντρίγκες, με Βαρέλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ επανήλθε στις προπονήσεις με τον Φερνάντο Βαρέλα να ανεβάζει ρυθμούς και τον Γκάρι Ροντρίγκες να απουσιάζει για προσωπικούς λόγους. Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας γυμνάζεται στο γκρουπ παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Βλάνταν Ίβιτς

Μετά από τις ανάσες που πήραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Βλάνταν Ίβιτς στο ρεπό τους, επέστρεψαν στη δουλειά. Η προπόνηση έγινε το απόγευμα και δεν συμμετείχε σ' αυτή ο Γκάρι Ροντρίγκες που είχε εξασφαλίσει επιπλέον ημέρα άδειας για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει αύριο.

Αντίθετα, με την υπόλοιπη ομάδα γυμνάστηκε και πάλι ο Φερνάντο Βαρέλα και έτσι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας ενημερώθηκε πως θα προπονείται πια με το δεύτερο γκρουπ των ποδοσφαιριστών (Σκόνδρας, Σάμπο, Αντόνις, Δεληγιαννίδης).

Η προπόνηση είχε ως στόχο την επαναφορά όλων σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά την χθεσινή ξεκούραση και την αποθεραπεία της Πέμπτης για όσους αγωνίστηκαν εναντίον του Άγιαξ.

Περιείχε το καθιερωμένο ζέσταμα και παιχνίδια τακτικής σε περιορισμένους χώρους. Εξάλλου, ο στενός συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς, Γρηγόρης Καβαλιεράτος παρακολούθησε σήμερα τον Λεβαδειακό σε φιλικό του αγώνα και στις 13 θα παρακολουθήσει την Ντινάμο Τιφλίδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ