ΠΑΟΚ

Προπόνηση... serbian way

Προπόνηση... serbian way

Ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη προπόνησή του στο Οοστερμπεκ, με τον Σέρβο γυμναστή Πέταρ Μιλκάνοβιτς να κάνει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ισορροπίας και σταθερότητας, με πρωτότυπες ασκήσεις με λάστιχα. Αποφόρτιση για Τζάλμα Κάμπος.

Αρχισε η... δουλειά για την ομάδα του ΠΑΟΚ στο Οοστερμπεκ της Ολλανδίας, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε η πρώτη προπόνηση η οποία ξεκίνησε με ένα πρόγραμμα ασκήσεων stability που επιμελήθηκε ο Σέρβος γυμναστής Πέταρ Μιλκάνοβιτς. Ο 38χρονος γυμναστής που όπως είχαμε γράψει έχει έρθει ως επιλογή του Βλάνταν Ιβιτς, προς το παρόν είναι στον ΠΑΟΚ για το διάστημα της προετοιμασίας για να δουλέψει πάνω στο κομμάτι τις αποθεραπείας και αργότερα θα κριθεί αν θα μείνει και μόνιμα στον "Δικέφαλο".

Εχει δουλέψει στην Εθνική Νέων της Σερβίας που πήρε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά και στην Εθνική Ελπίδων της Σερβίας. Είναι προπονητής της Εθνικής ομάδας τένις της Σερβίας που συμμετέχει στο Davis Cup (τουρνουά τένις που συμμετέχουν Εθνικές ομάδες) και γυμναστής της διάσημης της τενίστριας, Ελενα Γιάνκοβιτς.

Προπόνηση... serbian way

Οι ασκήσεις στις οποίες δούλεψε η ομάδα του ΠΑΟΚ και τις οποίες επιμελήθηκε ο Μιλκάνοβιτς είχαν ποικιλία και ειδικά μια με λάστιχα κατά την οποία οι παίκτες προσπαθούσαν να περπατήσουν με αυτά ήταν άκρως εντυπωσιακή, όπως θα δείτε στα videos. Στο μεταξύ ο Τζάλμα Κάμπος αποφασίστηκε να κάνει αποθεραπεία.

Το μέλλον των νεαρών του ΠΑΟΚ

Εγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως οι νεαροί, Τοπαλίδης, Αγκέλοφ και Μπατάεφ υπέγραψαν στον Αιγινιακό. Επίσης ο Κούστα, ο Κιόσε, ο Τσελεπίδης και ο Δεληγιαννίδης μετέβησαν στην Σλοβακία για τις τελικές συζητήσεις με την Μιχαλότσκε .Οι τρεις πρώτοι έχουν συμφωνήσει και ο Δεληγιαννίδης είναι σε συζητήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ