ΠΑΟΚ

Προπόνηση με Ροντρίγκες, Βαρέλα, Σάχοβ

Προπόνηση με Ροντρίγκες, Βαρέλα, Σάχοβ
Ροντρίγκες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άρχισαν οι επιστροφές των διεθνών στον ΠΑΟΚ. Οι δύο διεθνείς με το Πράσινο Ακρωτήρι και ο Ουκρανός συμμετείχαν στο προόγραμμα της ομάδας. Το ίδιο και ο νεαρός τερματοφύλακας Μάριος Σιαμπανάνης που επέστρεψε από την Εθνική Νέων

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε με ευχαρίστηση τους πρώτους διεθνείς να επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές των χωρών τους και να γυμνάζονται χωρίς προβλήματα. Ο λόγος για τους Γκάρι Ροντρίγκες, Φερνάντο Βαρέλα και Εβγέν Σάχοβ, καθώς και τον νεαρό Μάριο Σιαμπάνη.

Αναλυτικά, τα νέα από τη σημερινή (6/9) προπόνηση του ΠΑΟΚ, από την ενημέρωση της ΠΑΕ που περιέχει και δηκτικά σχόλια για την απόφαση να αρχίσει το Πρωτάθλημα από την τρίτη αγωνιστική:

"Το Σάββατο έγινε Κυριακή, η αγωνιστική της πρεμιέρας παρέμεινε η τρίτη, έτσι για να υπάρχει πρωτοτυπία, αλλά το πρωτάθλημα αρχίζει. Όπως άρχισαν και οι βροχές στη Νέα Μεσημβρία.

Τα κοντομάνικα έδωσαν τη θέση τους στ’ αδιάβροχα και οι όποιες αμφιβολίες για το αν είναι αλήθεια πως όντως ξεκινά η αγωνιστική δράση στην Ελλάδα, ξεπεράστηκαν. Η προπόνηση ήταν μοιρασμένη στην κυκλοφορία της μπάλας με στόχο το γρήγορο transition game και στην τακτική σε παιχνίδι εννιά εναντίον εννιά με τέσσερις μικρές και δύο μεγάλες εστίες.Στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς βρίσκονται και πάλι οι Γκάρι Ροντρίγκες , Φερνάντο Βαρέλα , Εβγέν Σάκχοφ, Μάριος Σιαμπάνης που επέστρεψαν από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις και προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τετάρτη (07.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ