ΠΑΟΚ

Προπόνηση με Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ

1-0
1-0 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, που έμεινε εκτός αποστολής από το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την Πέμπτη (3/3) προπονήθηκε κανονικά. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Στέφανος Αθανασιάδης. Στα γραφεία της Τούμπας ο Γιώργος Σαββίδης (VIDEO).

Μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό, οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να συγκεντρωθούν για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Στην προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχαν κανονικά οι Αθανασιάδης και Ροντρίγκες (έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους") ενώ οι Γλύκος, Ζάιρο, Μπερμπάτοφ και Κωνσταντινίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η προπόνηση της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας σε καθεστώς πίεσης με παιχνίδια σε μικρό χώρο και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Στα γραφεία της Τούμπας ο Γιώργος Σαββίδης

Στο γήπεδο της Τούμπας όπου υπήρχε Δ.Σ. της ΠΑΕ, βρέθηκε για λίγο ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος ενώ το παρών στο γήπεδο έδωσαν και οι Αθανασιάδης, Βίτορ (προφανώς για κάποιες υποθέσεις τους με τον ΠΑΟΚ).

Προπόνηση με Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ