ΠΑΟΚ

Προπόνηση με Μακ, Λημνιό και Πούγγουρα στον ΠΑΟΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Επιστροφές παικτών στη σημερινή (9/10) προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς Λημνιός, Πούγγουρας και Μακ συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα. (VIDEO)

Ο Ρόμπερτ Μακ εντάχθηκε και πάλι στην ομάδα του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας από την εθνική Σλοβακίας. Συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης και το ίδιο έγινε και με τους Λημνιό και Πούγγουρα που ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους. Επιπλέον, ο Ντοριάν Λεβέκ ακολουθεί πλέον στο 100% το πρόγραμμα.

Ο Τζάλμα Κάμπος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, αλλά πολύ υψηλής έντασης που αποτέλεσε ουσιαστικά ένα τελικό τεστ ετοιμότητας προκειμένιυ να ενταχθεί με την ομάδα από αύριο (10/10).

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα, η προπόνηση άρχισε με την απαραίτητη προθέρμανση, η οποία ήταν ελαφρώς διευρυμένη με σκοπό την ομαλή επανένταξη των παικτών. Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το πρώτο δούλευε στον τομέα της τακτική με τον προπονητή, το δεύτερο έπαιζε δίτερμα σε μικρό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προπόνηση παρακολούθησε και ο Γιώργος Σαββίδης. Την Τρίτη (10.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στην Νέα Μεσημβρία στις 17:00.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση του δικεφάλου του Βορρά

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ