ΠΑΟΚ

Προπόνηση με Λέοβατς

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Λέοβατς την Πέμπτη (14/9) και θα βρίσκεται υπό παρακολούθηση ενόψει Παναιτωλικού. Πέλκας και Πασχαλάκης στην ΔΕΘ

Με μια προπόνηση που αναλώθηκε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (16/9, 18:30) συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στον Μαρίν Λέοβατς.

Ο Κροάτης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, παρά τις ενοχλήσεις, με το ιατρικό τιμ να παρακολουθεί τις αντιδράσεις του. Ο Ντοριάν Λεβέκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις. Η επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ έχει οριστεί για το απόγευμα της Παρασκευής (16/9) στις 18:00, στην Νέα Μεσημβρία.

Πέλκας και Πασχαλάκης στην ΔΕΘ

Ο Δημήτρης Πέλκας και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα βρεθούν στις 19.00 στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Πέλκας και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα δώσουν το παρών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στις 19.00 θα βρεθούν στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου θα έχουν την ευκαιρία να τα πούνε και με τον κόσμο της ομάδας.

Δείτε εδώ βίντεο από την προπόνηση του ΠΑΟΚ:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ