ΠΑΟΚ

Προπόνηση με Γλύκο

Προπόνηση με Γλύκο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γλύκος ακολούθησε το πρόγραμμα των γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, στέλνοντας μήνυμα ότι σύντομα θα είναι πανέτοιμος. Μπήκε και ο Σκόνδρας. Καλύτερα, αλλά πάλι έκανε ατομικό ο Βίτορ.

Με καλά νέα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης που ήταν ιδιαίτερα επίπεονη για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Παναγιώτης Γλύκος γυμνάστηκε με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες, ενώ και ο Γιάννης Σκόνδρας έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου:

"Το χρονόμετρο ξεπέρασε τα 90 λεπτά και οι μετρητές κατέγραψαν περισσότερα χιλιόμετρα κι από κανονικό παιχνίδι. Ήταν μια ακόμα μέρα στη δουλειά. Δύσκολη όμως. Βάση του εβδομαδιαίου προγραμματισμού που έχει καταρτίσει ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του, η προπόνηση της Τετάρτης (16.03) ήταν πιο έντονη με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, εκρηκτικότητας, ταχυδύναμης πάντα με τη χρήση μπάλας.

Έπειτα από μια ώρα στα… κόκκινα οι παίκτες του ΠΑΟΚ χωρίστηκαν κι έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα. Ο Μιγκέλ Βίτορ αισθανόταν πολύ καλύτερα, ωστόσο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη (17.03) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ίβιτς.

Από εκεί και πέρα, οι Ροντρίγκες , Ζάιρο συνέχισαν σε πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης ακολουθώντας κομμάτι της προπόνησης, Γλύκος γυμνάστηκε με τους τερματοφύλακες κι ο Γιάννης Σκόνδρας προπονήθηκε κανονικά. Κωνσταντινίδης, Χατζηισαΐας, Μπερμπάτοφ, συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την Πέμπτη (17.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

Στο Χέρσο η πρώτη αποστολή βασικών αγαθών

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι κοντά στους πρόσφυγες και γι' αυτό το θέμα αναφέρει μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα της: "Η αρχή της συντονισμένης προσπάθειας για την παροχή βασικών αγαθών στους πρόσφυγες έγινε από το Χέρσο Κιλκίς, όπου την Τετάρτη 16 Μαρτίου αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον υπεύθυνο των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, μετέφερε περίπου 1.000 αδιάβροχα – ούτε ο καιρός δεν είναι σύμμαχος αυτών των ανθρώπων – μπάλες, ρουχισμό, τρόφιμα και φάρμακα. Είδη που προσφέρει η ΠΑΕ και φυσικά όλοι όσοι συνέδραμαν από το υστέρημα τους και θα συνεχίσουν να το κάνουν, μεταφέροντας αγαθά σε αθλητικά κέντρα και στο γήπεδο της Τούμπας, φυσικά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ