ΠΑΟΚ

Προπόνηση για... λίγο

Προπόνηση για... λίγο
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ προσπαθεί να διατηρήσει "φρέσκους" τους παίκτες του ΠΑΟΚ και δεν κράτησε πάνω από 45 λεπτά η προπόνηση της Παρασκευής.

Στο γήπεδο και την Παρασκευή οι παίκτες του ΠΑΟΚ που πάντως δεν προπονήθηκαν για πολύ ώρα... Λόγω των συνεχόμενων αγώνων, ο Ιγκορ Τούντορ έχει αλλάξει το πρόγραμμα της ομάδας και αυτό δεν ξεπέρασε σήμερα τα 45 λεπτά.

Πάντως η ένταση της προπόνησης δεν μειώθηκε. Στην σημερινή προπόνηση υπήρξε αερόβια άσκηση αντί προθέρμανσης αλλά και παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Οι Λέοβατς, Αντονις και Τσίμιροτ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί στις 17.00 και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Εκδοτήριο για τους φίλους του ΠΑΟΚ

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για το πώς οι φίλοι του "Δικεφάλου" θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε την λειτουργία εκδοτηρίου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των μεμονωμένων φιλάθλων που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να παρακολουθήσουν την ομάδα μας από κοντά.

Η πώληση των εισιτηρίων για την Θύρα 1 του γηπέδου, που θα φιλοξενήσει τους φίλους του Δικεφάλου, θα ξεκινήσει από τις 12:00 την Κυριακή (27.09) στα Γραφεία Διαχείρισης Εισιτηρίων στην Θύρα 2 του γηπέδου και τα εισιτήρια θα τιμώνται στα 15 Ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας αλλά και του ΑΜΚΑ".

Ροντρίγκες: "Να είμαστε συγκεντρωμένοι"

Για το ματς με τον Ατρόμητο αλλά και για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει ο ΠΑΟΚ μίλησε ο Γκάρι Ροντρίγκες. Συγκεκριμένα είπε στην NOVA:

Για τα συνεχόμενα ματς και τον αγώνα με τον Ατρόμητο: "Είναι συνηθισμένο για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να έχει συνεχόμενα ματς, ειδικά όταν παίζει στην Ευρώπη. Τώρα έχουμε δύο συνεχόμενα ματς στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε καλά για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις".

Για την μετάβαση από ένα παιχνίδι σε ένα άλλο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα: " Είναι θέμα προετοιμασίας, το πώς ο καθένας ετοιμάζει τον εαυτό του. Είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι. Είναι συνηθισμένο να παίζεις δύο και τρία ματς μέσα στην εβδομάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά".

Για το ότι υπάρχει το ματς με την Ντόρτμουντ μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και αν στο πίσω μέρος του μυαλού θα είναι ο αγώνας με τους Γερμανούς: " Οχι, ξέρουμε καλά πως είτε αντιμετωπίζουμε την Μπαρτσελόνα, είτε τα Γιάννινα η συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι σε αυτό το επίπεδο. Ζούμε κάθε ματς ξεχωριστά και αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και τώρα".

Τέλος οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ σε Ξάνθη και Κιλκίς

Ανακοίνωση εξέδωσαν την Παρασκευή οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ σε Ξάνθη και Κιλκίς. Επιτίθενται στην κυβέρνηση και στον Σταύρο Κοντονή ενημερώνοντας πως η Αστυνομία έκλεισε τους συνδέσμους του "Δικεφάλου" στις συγκεκριμένες δύο πόλεις (για τον σύνδεσμο της Ξάνθης γίνεται λόγος πως "η αστυνομία σφράγισε τον σύνδεσμο μας και συνέλαβε τους υπευθύνους του" ενώ για τον σύνδεσμο του Κικλίς αναφέρεται πως "το αστυνομικό τμήμα μετά από πίεση στα μέλη του συνδέσμου μας ανάγκασαν στο προσωρινό κλείσιμο του συνδέσμου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ