ΠΑΟΚ

Προπόνηση ειδικής αντοχής

Προπόνηση ειδικής αντοχής

Ο Βλάνταν Ίβιτς... ξεθέωσε τους παίκτες στην "πιο σκληρή προπόνηση" μέχρι τώρα στη σεζόν, όπως σημειώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωσή της (VIDEO).

Σε πολύ μεγάλη ένταση προπονήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην ενημέρωσή της " η προ τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ήταν προγραμματισμένο να είναι και η πιο σκληρή της ως τώρα προετοιμασίας".

Η ένταση ανέβηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα με τη δουλειά να επικεντρώνεται στην ειδική αντοχή μέσα από πέντε σταθμούς Οι ασκήσεις έγιναν στο μάξιμουμ για 30'', 1' και 3'.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Γκάρι Ροντρίγκες, Λέο Μάτος, Χοσέ Κρέσπο έκαναν ειδικό πρόγραμμα προσαρμογής κι ενδυνάμωσης. Ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε στο σπίτι του λόγω ίωσης κι ο Γιάννης Μυστακίδης που αναρρώνει από ίωση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη κλείνει το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 με προπόνηση στην Τούμπα. Έπειτα οι ποδοσφαιριστές θα είναι ελεύθεροι ως το πρωί της Δευτέρας (04.07) που η αποστολή αναχωρεί για το Oosterbeek της Ολλανδίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ