ΠΑΟΚ

Προπόνηση δίχως Τούντορ στον ΠΑΟΚ

Προπόνηση δίχως Τούντορ στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ μετέβη στην Κροατία προκειμένου να ρυθμίσει το ζήτημα του διπλώματος προπονητή και έτσι δεν έδωσε το παρών στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας.

Xωρίς τον Ιγκόρ Τούντορ έγινε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας. Ο Κροάτης τεχνικός απουσίασε και η αιτία ήταν το ταξίδι του στην Κροατία για κάποια γραφειοκρατική δουλειά με την Ομοσπονδία που αφορά την άδεια εργασίας του ως προπονητής. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ θα λείψει για μια μέρα και μετά κανονικά θα επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ για να "κατευθύνει" ξανά τους παίκτες των ασπρόμαυρων". Η προπόνηση της Δευτέρας έγινε υπό την επίβλεψη των συνεργατών του, Βούτσκο και Λέκο.

Ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα ο Μάρτενς

Δεν προπονήθηκε ούτε το πρωί, ούτε όμως και το απόγευμα ο Μάαρτεν Μάρτενς. Αιτία ήταν οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον αχίλλειο τένοντα. Έτσι έκανε ατομικό πρόγραμμα και έμεινε στο γυμναστήριο.

Στην Βέροια και ο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία μαζί με τον ατζέντη του Διονύση Γιαννόπουλου και τον συνεργάτη του στην ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ, Άγγελο Ζαζόπουλο, βρέθηκαν την Δευτέρα (6/7) στο γήπεδο της Βέροιας και παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες της Εθνικής Νέων στον πρώτο της αγώνα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Από κοντά τους και το μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ και έφορος του τμήματος μαχητικών τεχνών, Στάθης Καζαντζίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ