ΠΑΟΚ

Προπόνηση 45 λεπτών στον ΠΑΟΚ

Προπόνηση 45 λεπτών στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Χαλαρό ήταν το πρόγραμμα της Τρίτης (21/7) για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με τους ρυθμούς να πέφτουν ενόψει Λοκομοτίβα. Ατομικό και πάλι ο Περέιρα. (VIDEO)

Περίπου 45 λεπτά διήρκησε η προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ την Τρίτη (21/7), σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, με τους ρυθμούς να πέφτουν ενόψει Λοκομοτίβα. Ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του επιφύλαξαν ένα χαλαρό πρόγραμμα για να αποφορτίσουν ενόψει του ματς της Πέμπτης τους ποδοσφαιριστές τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες του «Δικεφάλου ακολούθησαν ένα πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και διατάσεων, χαλαρό τρέξιμο, ενώ ένα γκρουπ ακολούθησε πρόγραμμα με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειωμάτων.

Όσον αφορά τους τραυματίες Κλάους και Γλύκο, φυσικά δεν υπολογίζονται για το ματς της Πέμπτης και προπονούνται ατομικά, ενώ και ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξακολουθώντας να διατηρεί την ίδια στάση και να μην πληρώνει το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί από την ΠΑΕ. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Μόνο 20 Κροάτες στην Τούμπα

Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ δεν έχει οπαδούς ως ομάδα και ως εκ τούτου δεν θα έχει ιδιαίτερη υποστήριξη στον αγώνα ρεβάνς της Τούμπας την Πέμπτη (23/7). Την ομάδα της Κροατίας θα συνοδεύσουν μόλις 20 άτομα, οι οποίοι θα είναι χορηγοί και vip. Θα καθίσουν στην εξέδρα των επισήμων και επομένως η θύρα 8 θα είναι διαθέσιμη για τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα για το ματς με τους Κροάτες

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της το πρόγραμμα της ημέρας πριν τη ρεβάνς με τη Λοκομοτίβα στην Τούμπα το οποίο έχει ως εξής:

"Στην τελική ευθεία για τον επαναληπτικό κόντρα στην Λοκομοτίβα κινείται η ομάδα του "δικεφάλου" στα πλαίσια του 2ου Προκριματικού Γύρου του Europa League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (23.07).

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (22.07), έχει αναλυτικά ως εξής:

Στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της ομάδας μας στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας. Το Δικέφαλο θα εκπροσωπήσουν ο προπονητής της ομάδας, Ίγκορ Τούντορ και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης από πλευράς ποδοσφαιριστών. Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 19:00 στην Νέα Μεσημβρία, με την προπόνηση να είναι ανοικτή για 15 λεπτά στους εκπροσώπους του Τύπου. Το πρόγραμμα της Λοκομοτίβα περιλαμβάνει συνέντευξη Τύπου στις 19:15 και προπόνηση στις 20:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει επίσημο δείπνο στον παρατηρητή της UEFA και την διοίκηση της κροατικής ομάδας στις 21:00.

Μέχρι την έναρξη του αγώνα που έχει οριστεί για τις 20:00 την Πέμπτη (23.07) δεν υπάρχει άλλη επίσημη υποχρέωση. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00 το απόγευμα. Η αποστολή της Λοκομοτίβα και οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα αναχωρήσουν από την Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ