ΠΑΟΚ

"Πρόκριση από το πρώτο ματς"

"Πρόκριση από το πρώτο ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το σύνθημα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ εν όψει της "μάχης" με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα play offs του Europa League και η... βιντεοθεραπεία από τον Βλάνταν Ιβιτς.

O ΠΑΟΚ προετοιμάζεται εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας και στον "Δικέφαλο" θέλουν από το πρώτο ματς (για τα πλέι οφ του Europa League) να αποκτήσουν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους. Το σύνθημα που επικρατεί στους "ασπρόμαυρους" για την "μάχη" με την Ντιναμό είναι: " Πρόκριση από το πρώτο ματς".

Αυτό λένε στις τάξεις της ομάδας για το παιχνίδι της Πέμπτης, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει δυνατά, να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση και έτσι να μην υπάρχει κανένα άγχος για τον αγώνα της Τούμπας. Στον ΠΑΟΚ θέλουν ένα καλό σκορ για να γίνει πιο... εύκολη η ζωή τους για την υπόθεση πρόκριση ενώ ο Βλάνταν Ιβιτς το Σάββατο μέσω προβολής βίντεο ανέλυσε στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού της Ντιναμό και υπογράμμισε το τι θα πρέπει να προσεχθεί.

Ανησυχία για τρεις στην Ντιναμό

Πέρα από τον Ματέια Σπίτσιτς (Κροάτης αριστερός μπακ) που τραυματίστηκε στο ματς της Ντιναμό με την Γκούρια, με το πρόβλημά του προκαλεί έντονη ανησυχία στις τάξεις της ομάδας του εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αμφίβολοι για το παιχνίδι της Πέμπτης είναι και οι Ντιμίτροφ Βέλεφ (Βούλγαρος μέσος) και Βλάντιμερ Ντβαλισβίλι (επιθετικός από την Γεωργία).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ