ΠΑΟΚ

"Προέχει να κερδίσουμε όλο τα ματς στο πρωτάθλημα"

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Πώς υποδέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Τα "πηγαδάκια" στη Μεσημβρία και η ξεκάθαρη στάση Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν φροντίσει να κάνουν γνωστή την γραμμή που έχει χαράξει ο Δικέφαλος από το βράδυ που το ντέρμπι με την ΑΕΚ διακόπηκε και παίζεται πλέον στις δικαστικές αίθουσες.

Μετρούν το γκολ του Βαρέλα, προσθέτουν τρεις βαθμούς και δίνουν σύνολο 61 για τον "Δικέφαλο", περιμένοντας για την οριστική έκβαση της υπόθεσης στην επιτροπή Εφέσεων και στο Διαιτητικό (όπως όλα δείχνουν).

Για τους πάικτες και τον Ρουμάνο τεχνικό του "Δικεφάλου" ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με βάση τα αποτελέσματα στο χορτάρι και ο βασικός στόχος μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος είναι να πάρουν το απόλυτο των βαθμών. Γι' αυτό και στις συζητήσεις τους χθες στη Νέα Μεσημβρία, η αναφορά στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ ήταν μικρή σε έκταση.

Ο 49χρονος τεχνικός, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ξεκαθάρισε ότι "περιμένω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, όπως στα τελευταία λεπτά και να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας. Όλοι ξέρουμε και τη σημασία του τελικού Κυπέλλου, όμως, προέχουν τα ματς Πρωταθλήματος και ειδικότερα αυτό με την Ξάνθη που έχουμε την Κυριακή και πρέπει να το κερδίσουμε".

Παρόμοια ήταν και τα σχόλια των παικτών στα πηγαδάκια που έκαναν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές: "Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τον τελικό τώρα, έχουμε τρία παιχνίδια σημαντικά που πρέπει να τα κερδίσουμε. Μετά τον Πλατανιά, θα δούμε τον τελικό με την ΑΕΚ", σημείωναν χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεταν: "Ο πρώτος στόχος είναι οι νίκες για να πάρουμε το απόλυτο των εννιά βαθμών. Ο τελικός μπορεί να περιμένει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ