ΠΑΟΚ

Πριμ τίτλου από τον... Σαββίδη στη Ροστόφ!

Πριμ τίτλου από τον... Σαββίδη στη Ροστόφ!
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί η πορεία του ΠΑΟΚ να δημιουργεί πονοκεφάλους στον μεγαλομέτοχό του, Ιβάν Σαββίδη, τα λεφτά που δίνει ως χορηγός της Ροστόφ, όμως, πιάνουν τόπο.

Το κοντράστ είναι πραγματικά αξιομνημόνευτο. Από τη μία έχει δώσει πάνω από 20 εκ. ευρώ φέτος στον ΠΑΟΚ και βλέπει την ομάδα του να... ακροβατεί μεταξύ πλέι οφ και εξόδου από την Ευρώπη και από την άλλη με μία χορηγία περίπου 1,3 εκ. ευρώ (100 εκ. ρούβλια) στην ομάδα της πόλης στην οποία βρίσκεται η έδρα των επιχειρήσεών του και της οποίας παλιότερα ήταν ιδιοκτήτης, στη Ροστόφ, θα μπορεί να περηφανεύεται ότι έβαλε πλάτη για να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα Ρωσίας στην ιστορία της.

Ο λόγος για τον Ιβάν Σαββίδη που θα έχει να το λέει για πολλά χρόνια αυτό που συμβαίνει φέτος, αν προσθέσετε και το επιπλέον στοιχείο ότι ο Κριστιάν Νομπόα τον οποίο πήρε από τον ΠΑΟΚ και τον έστειλε στη Ροστόφ αποτελεί την πιο πετυχημένη μεταγραφή της ρωσικής ομάδας. Καμία σύγκριση δηλαδή με Όλσεν, Σάμπο, τον "πολύ" Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ κ.α. που δεν έχουν αποδώσει στον Δικέφαλο.

Με τα λεφτά του ομογενή επιχειρηματία, λοιπόν, τα χρέη της Ροστόφ-που παραμένει πάντως ακόμη σε δύσκολη οικονομική κατάσταση-έχουν πέσει κάτω από το μισό και έτσι η διοίκηση της ομάδας έχει τη δυνατότητα να τάζει και πριμ κατάκτησης του τίτλου στους παίκτες.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα "izvestia", πριν από την έναρξη του δευτέρου γύρου της ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ έγινε συνάντηση της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές της Ροστόφ στην οποία αποφασίστηκε η κατάκτηση του τίτλου να πριμοδοτηθεί με ένα εκατομμύριο δολάρια, ποσό που θα μοιραστεί ισόποσα στους παίκτες.

Πριμ θα υπάρχει και σε περίπτωση που η ομάδα τερματίσει στη δεύτερη θέση, αλλά θα είναι κατά πολύ μειωμένο σε σχέση με αυτό της πρωτιάς. Η Ροστόφ προπορεύεται με ένα μόλις βαθμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην βαθμολογία (44 έναντι 43) και απομένουν οκτώ ακόμη αγωνιστικές.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ