ΠΑΟΚ

Πριμ από τον Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ

PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε βάλει έναν στόχο στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, τον πέτυχαν και τους επιβράβευσε.

Το "5 στα 5" με το οποίο έκλεισε ο ΠΑΟΚ το 2017 φέρνει περισσότερο χρήμα στους λογαριασμούς των παικτών του Δικεφάλου. Πώς προέκυψε το εξτρά πριμ και δεν ήταν αναπάντεχο για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ; Όλα άρχισαν στην σύσκεψη μέσω Skype που είχε συγκαλέσει παρουσία των αρχηγών της ομάδας, του Μίχελ και του Λουτσέσκου ο Ιβάν Σαββίδης την επόμενη μέρα της ισοπαλίας στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (26/11).

Σε αντίθεση με το βαρύ κλίμα που υπήρχε τότε και τις "βολές" που δέχονταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για την αδυναμία τους να κερδίσουν μακριά από την Τούμπα, ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ είχε εμφανιστεί πολύ υποστηρικτικός προς τους παίκτες.

"Σας πιστεύω, θέλω να βρείτε τι φταίει και δεν κερδίζει μακριά από την Τούμπα και να το λύσετε", τους είχε ζητήσει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟκ, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα για ένα εξτρά πριμ αν "έκλειναν" με νίκες το 2017.

Από τότε ο ΠΑΟΚ κέρδισε κατά σειρά τον Αιγινιακό, την Ξάνθη, τον Παναθηναϊκό, τον Πλατανιά και τα Τρίκαλα και έτσι η χρονιά κλείνει για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με επιπλέον οικονομικό όφελος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ