ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: Το πρόβλημα στην κλείδα άρχισε με ένα ψαλίδι

Πρίγιοβιτς: Το πρόβλημα στην κλείδα άρχισε με ένα ψαλίδι

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λόγο για ιστορικό στον τραυματισμό του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και το Sport24.gr αναλύει τι είχε γίνει σχεδόν ένα μήνα πριν αποχωρήσει από την Λέγκια. Το μήνυμα στήριξης του Ενρίκε.

Μία φράση στο δελτίο Τύπου με το οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωνε για το κάταγμα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην αριστερή κλείδα, εξηγεί ουσιαστικά την επιλογή του ιατρικού τιμ του Δικεφάλου να υποβάλει άμεσα τον Σέρβο φορ σε νυστέρι. "Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή θ' αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του προβλήματος, δεδομένου και του ιστορικού του", αναφερόταν χαρακτηριστικά και έχει αξία να δούμε ποιο ακριβώς ήταν αυτό το ιστορικό.

Ο Πρίγιοβις είχε αντιμετωπίσει δύο-τρεις τραυματισμούς στην παρουσία του στη Λέγκια. Πέρυσι δεν είχε ολοκλήρωσε τη σεζόν λόγω χτυπήματος στον αγκώνα μέσα στον Μάιο. Φέτος μέσα στο φθινόπωρο είχε έναν μυικό τραυματισμό τον οποίο ξεπέρασε γρήγορα και στις 17 Δεκέμβρη, Παρασκευή, προέκυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα με την κλείδα, για το οποίο, μάλιστα, η Λέγκια τηρούσε μυστικοπαθή στάση.

Στη διάρκεια της προπόνησης της πολωνικής ομάδας, ο Πρίγιοβιτς συμμετείχε σε αγώνα ποδοτένις και έσκασε με άσχημο τρόπο στο έδαφος όταν επιχείρησε να κάνει ένα ψαλίδι. "Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα" είχε πει τότε ο γιατρός της Λέγκια, Ματσέι Ταμπιζέφσκι απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ωστόσο, όλα τα ρεπορτάζ με πληροφορίες μέσα από τον σύλλογο μιλούσαν για κάταγμα, προφανώς ελαφράς μορφής, στην αριστερή κλείδα, το οποίο η Λέγκια αποφάσισε να αντιμετωπίσει με συντηρητικό πρόγραμμα και όχι με επέμβαση.

Τότε μάλιστα, τα ρεπορτάζ σημείωναν ότι οι άνθρωποι της Λέγκια εκτιμούσαν ότι ο Σέρβος φορ θα είναι έτοιμος στα τέλη Ιανουαρίου και έμπαινε το ερώτημα αν θα προλάβαινε να είναι έτοιμος στα ματς της πολωνικής ομάδας με τον Αγιαξ μέσα στον Φεβρουάριο.

Μεσολάβησε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ (η πρώτη προπόνησή του έγινε στις 17 Ιανουαρίου) και στις 26 του μήνα, ο 27χρονος φορ έκανε την πρώτη συμμετοχή του στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΕΝΡΙΚΕ

Εξάλλου, ο Πέντρο Ενρίκε, μέσω facebook, έστειλε μήνυμα στήριξης στον Πρίγιοβιτς. "Είσαι δυνατός, θα επιστρέψεις σύντομα", έγραψε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ