ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Θέλω πολύ να παίξω με την εθνική Σερβίας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μιλησε για το κεφάλαιο Εθνική ομάδα. Εγκώμια από τον Τσίμιροτ για τον υψηλόσωμο φορ.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της εθνικής Σερβίας, Σλάβολιουμπ Μούσλιν, η Ομοσπονδία της χώρας έχει αποστείλει έγγραφο στη FIFA και περιμένει το "οκ" για το δικαίωμα συμμετοχής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο ίδιος ο φορ του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην "Sports journal", τόνισε: "Είμαι έτοιμος και θέλω να παίξω με τη φανέλα της Σερβίας. Θα ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Δεν έχω μιλήσει πρόσφατα με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και δεν ξέρω έχει αποφασίσει η FIFA.Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ έστειλα αίτημα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας για να μάθω αν μπορώ να παίξω. Αυτοί έστειλαν τα έγγραφα στην FIFA και πλέον περιμένουμε την απάντηση. Ανυπομονώ, καθώς θέλω πολύ να αγωνιστώ με την Σερβία".

Τσίμιροτ: "Εκπληκτικός άνθρωπος, φοβερός παίκτης ο Πρίγιοβιτς"

Ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε και αυτός στη Σερβία, στην ιστοσελίδα " zurnal.rs". Και είχε πολλά εγκωμιαστικά σχόλια να αναφέρει.Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τους στόχους του Δικεφάλου: "Οι οπαδοί μας δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα σε κάθε ματς. Η Τούμπα όταν είναι γεμάτη μας δίνει μία δόση αδρεναλίνης, μας ωθεί στο να δίνουμε το 100% για τη νίκη. Στόχος μας είναι να μπούμε στα play off, μέσω των οποίων θα βγούμε στο Champions League. Ακόμα ένας στόχος μας είναι και το κύπελλο, γιατί η ομάδα έχει πολλά χρόνια να πάρει τίτλο και φέτος είναι η ευκαιρία μας, για να το κατακτήσουμε, αφού είμαστε στα ημιτελικά του θεσμού και περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας".

Για τους πολλούς Σέρβους στον ΠΑΟΚ: "Το ότι είμαστε πολλοί που μιλάμε σέρβικα, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς. Είναι ο Ίβιτς, ο Πριγιοβιτς, ο Λεοβατς αλλά και το τεχνικό τιμ, που έχουμε άμεση επικοινωνία, κάτι υπέροχο".

Για τον Πρίγιοβιτς: "Σε σύντομο διάστημα ο Πριγιοβιτς ταίριαξε στην ομάδα. Μπορώ να πω ότι πρώτα απ’ ολα είναι εκπληκτικός άνθρωπος και φοβερός παίκτης. Οι εμφανίσεις του δεν παίρνουν απαρατήρητες. Είμαι σίγουρος ότι θα φορέσει την φανέλα της εθνικής Σερβίας. Τα πάντα εξαρτώνται από τον προπονητή της Σερβίας, αλλά είμαι σίγουρος, ότι θα αποτελέσει μία εξαιρετική λύση στην επίθεση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ