ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Θέλω κι άλλα γκολ"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Όπως αναμένοταν, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο, όντας ο μοναδικός σκόρερ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο, όντας ο μοναδικός σκόρερ. Ο 27χρονος Σέρβος φορ έκανε για μια ακόμη φορά τη δουλειά του, πετυχαίνοντας το 10ο συνολικά τέρμα του με τον "Δικέφαλο του Βορρά".

"Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη, είχα πει ότι στόχος μου είναι να πετύχω δέκα γκολ. Το κατάφερα. Πλέον, θέλω να σημειώσω κι άλλα γκολ. Κόντρα στον Πανιώνιο είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουμε περισσότερα γκολ, αλλά μετράει το τρίποντο", ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του, και συνέχισε:

"Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι εμείς θέλουμε να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια που απομένουν και να βγούμε πρώτοι".

Όσο για την ενέργεια του αμέσως μετά το γκολ, να τρέξει προς την πλευρά του Ιβιτς και να τον αγκαλιάσει, ανέφερε: "Ηταν κι αυτός ένας τρόπος να του δείξουμε ότι είμαστε πάντα στο πλευρό του. Όπως ακριβώς κι αυτός είναι πάντα δίπλα μας και μας προστατεύει. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το τι έγινε την περασμένη εβδομάδα και να κοιτάξουμε μπροστά".

Ο Πρίγιοβιτς ρωτήθηκε και για την κλήση του στην εθνική Σερβίας. Κι απάντησε: "Ηταν παιδικό μου όνειρο να εκπροσωπήσω την εθνική ομάδα της χώρας μου. Και τώρα εκπληρώνεται. Και σ’ αυτό με έχει βοηθήσει πολύ κι ο ΠΑΟΚ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ