ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ντέρμπι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς MOTIONTEAM

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε για την ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έδειξε ότι έχει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών του στον ΠΑΟΚ.

Έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ με το... καλημέρα ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και την προηγούμενη αγωνιστική ήταν και ο καλύτερος στη Superleague, χάρη στην εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Σερβοελβετός πήρε το βραβείο του και έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το ματς με τους Πειραιώτες, αλλά και αυτό με την ΑΕΚ που έρχεται. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το βραβείο που πήρε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι τιμή μου αυτό το βραβείο. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα".

Για το αν του... πάει ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη, καθώς σκοράρει ακατάπαυστα:

"Η ομάδα μου το έκανε πολύ εύκολο για εμένα να προσαρμοστώ. Η αρχή μοιάζει τέλεια και ελπίζω να υπάρχει ανάλογη συνέχεια"

Για το αν μετρά τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ στα διαδοχικά ντέρμπι και το ματς με την ΑΕΚ:

"Κάθε ντέρμπι και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μας. Τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικά. Θέλω να κερδίσουμε όλα τα ντέρμπι. Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε για να πάρουμε τη νίκη αύριο".

Για το αν θα άλλαζε το βραβείο για να πετύχει έναν στόχο της ομάδας:

" Εννοείται. Αυτό το βραβείο δε σημαίνει πολλά για μένα. Δείχνει πως είμαι σε καλό δρόμο αλλά είμαι παίκτης της ομάδας. Σίγουρα θα το άλλαζα με έναν στόχο της ομάδας".

Για το τί ξεχωρίζει στους δυο μήνες που είναι στον ΠΑΟΚ:

"Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Όλα είναι καλά με τους συμπαίκτες μου και την ομάδα, είναι δύσκολο να απαντήσω. Αν ήταν κάτι ξεχωριστό, αυτό είναι η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχω παίξει πολλά ντέρμπι αλλά αυτό ήταν κάτι το ξεχωριστό".

Για το αν έγινε κάτι ξεχωριστό μέσα στη βδομάδα μετά το γκολ πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό:

"Είναι σημαντική βδομάδα για όλους. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για μας. Είχε πέσει η ψυχολογία μας. Aνεβήκαμε ξανά μετά τη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ