ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Περήφανος που είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ MOTIONTEAM

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και τις φιλοδοξίες που έχει.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο ΠΑΟΚ TV μετά την υπογραφή συμβολαίου με τον Δικέφαλο.

"Νιώθω ήδη σαν να είμαι στο σπίτι μου. Είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα ενός μεγάλου συλλόγου, πιστεύσω στο πρότζεκτ που υπάρχει και κάνω ένα βήμα μπρος στην καριέρα μου" τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την έλευσή του στον Δικέφαλο:
"Νιώθω ότι βρίσκομαι ήδη στο σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορώ τη φανέλα ενός μεγάλου συλλόγου. Είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου και ψυχολογικά νιώθω την ανάγκη να δείξω ποιος είμαι".

Για το ότι έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες:
"Όπως είπα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, σε έναν μεγάλο σύλλογο που έχει ένα μεγάλο σχέδιο και πιστεύω στο σχέδιο αυτό. Για μένα είναι ένα βήμα προόδου στην καριέρα μου και θέλω να βρω την ευτυχία και να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Να κερδίσω και να κυριαρχήσω στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα θέλω να γίνω καλύτερος επιθετικός, να βελτιωθώ και ως παίκτης και ως άνθρωπος και φυσικά να καθιερωθώ στο ποδόσφαιρο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιο δυνατό από το πολωνικό και θέλω να αποδείξω την αξία μου. Να δείξω ότι έχω την ποιότητα να κυριαρχήσω και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι ικανότητές μου είναι ότι παίζω ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Είμαι δυνατός στις μονομαχίες, δημιουργώ πολλές ευκαιρίες και είμαι επικίνδυνος στην περιοχή. Θεωρώ ότι είμαι ομαδικός παίκτης.

Δίνω πολλά στην ομάδα μου και φυσικά θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να κάνει τη διαφορά η ομάδα μου στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά θέλω να αφήσω το στίγμα μου στο γήπεδο.Φυσικά είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που κάνεις ευκαιρίες θα έρθει η στιγμή που θα σκοράρεις.

Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ. Θα έρθει σύντομα η ώρα που θα σκοράρουμε και είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσουμε πολλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί επί του αντιπάλου. Θα βάλουμε πολλά γκολ και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

Δεν προπονήθηκε λόγω εργομετρικών

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν έκανε προπόνηση σήμερα, καθώς δεν είχε ολοκληρώσει μέχρι την ώρα της προπόνησης τις εργομτερικές και ιατρικές εξετάσεις. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

"Η κακοκαιρία δεν εγκατέλειψε ποτέ την Νέα Μεσημβρία και η προπόνηση της Δευτέρας (16.01) πραγματοποιήθηκε κάτω από χιονόπτωση και τον (κλασικό πια) αέρα. Αυτό, βέβαια, δεν εμπόδισε τον Βλάνταν Ίβιτς και τους συνεργάτες του να ετοιμάσουν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης που είχε ένα έντονο κομμάτι ταχυδύναμης σε τέσσερις σταθμούς, passing game και παιχνίδι κατοχής της μπάλας δέκα εναντίον δέκα σε μικρό χώρο. Προβλήματα τραυματισμού δεν υπάρχουν κι έτσι ο Σέρβος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πέρασε από εργομετρικά και ιατρικά τεστ κι από την Τρίτη (17.01) αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Την Τρίτη (17.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ