ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Πεινάω για γκολ και τίτλους, αργότερα η μεταγραφή"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς MOTIONTEAM

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγοβιτς σχολίασε για μία ακόμη φορά την έντονη φημολογία για πώληση του τον Ιανουάριο και τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένος με τον Πρίγιοβιτς και ο Πρίγιοβιτς με τον ΠΑΟΚ".

Η παρουσία της Σερβίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η προοπτική να βρεθεί με την Πολωνία στον ίδιο όμιλο, έδωσε την αφορμή για τη συνέντευξη του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην πολωνική ιστοσελίδα " sport.pl".

Ο 27χρονος φορ του ΠΑΟΚ μίλησε και για την παρουσία του στον Δικέφαλο και σχολίασε τα σενάρια περί πώλησής του τον Ιανουάριο.

Αρχικά ρωτήθηκε για το πώς νιώθει να είναι εθνικός ήρωας στην πατρίδα του (σ.σ. λόγω του γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γεωργία και έδωσε την πρόκριση στη Σερβία) και απάντησε: "Είναι δύσκολο να απαντήσω με μία λέξη. Σίγουρα, όμως, είναι συναρπαστικό".

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι δέχθηκε πάρα πολλά συγχαρητήρια μηνύματα και τηλεφωνήματα μετά από εκείνο το παιχνίδι, από όλες τις χώρες στις οποίες έπαιξε ποδόσφαιρο. "Ένας παλιός συμπαίκτης μου από την Αγγλία, με τον οποίο είχα μιλήσει εννιά χρόνια έψαξε και βρήκε το τηλέφωνό μου μόνο και μόνο να μου δώσει συγχαρητήρια", είπε.

Δεν θέλησε να σχολιάσει την αποχώρηση του Σλάβολιουμπ Μούσλιν, του προπονητή που τον κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική Σερβίας, από τον πάγκο της ομάδας και αρκέστηκε να πει: "Είναι ζητήματα της Ομοσπονδίας αυτά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δούλεψα με τον Μούσλιν πολύ καλά. Μου έδωσε μία ευκαιρία, με έβαλε να παίξω και ελπίζω να ανταπέδωσα την εμπιστοσύνη του".

Όσο για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, σημείωσε: "Συνεχίζω να εξελίσσομαι. Αυτή η σεζόν είναι ξεχωριστή για μένα. Σκοράρω αρκετά, ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη βαθμολογία (σ.σ. προφανώς η συνέντευξη έγινε πριν το ματς με τον Πανιώνιο), αλλά είμαι ακόμη πεινασμένος. Θέλω συνεχώς περισσότερα. Περιμένω περισσότερα γκολ και την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος. Κέρδισα ήδη το Κύπελλο, αλλά ο χρόνος δεν σταματά εκεί".

Τέλος, απάντησε σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πώλησης και το ενδιαφέρον που έχουν δείξε για εκείνον η Χάντερσφιλντ και η Μπράιτον.

Σημείωσε συγκεκριμένα: "Δεν ασχολούμαι με φήμες. Στη Θεσσαλονίκη μου αρέσει πάρα πολύ. Γίνομαι καλύτερος παίκτης. Έχω σημαντική καριέρα εδώ και είμαι αφοσιωμένη σ' αυτή. Το να πας στην Αγγλία είναι πάντα ένα ρίσκο. Γενικότερα, οι μεταγραφές τον χειμώνα είναι ρουλέτα. Στην Ελλάδα προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένος με τον Πρίγιοβιτς και ο Πρίγιοβιτς με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει χρόνος για την μεταγραφή".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ