ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Όταν τροφοδοτούμαι σωστά θα κάνω ευκαιρίες και θα σκοράρω"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, που αναδείχθηκε MVP του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικού, τόνισε ότι όταν τροφοδοτείται σωστά θα κάνει ευκαιρίες και θα πετυχαίνει γκολ.

Σε μία φάση τροφοδοτήθηκε σωστά και σκόραρε ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα.

Ο Σέρβος επιθετικός στάθηκε σε αυτό και στις δηλώσεις του ως MVP, επισημαίνοντας πως όταν τροφοδοτείται σωστά θα δημιουργεί ευκαιρίες και θα σκοράρει.

"Είναι μία σημαντική νίκη. Δεν παίζουμε στο επίπεδο που θα θέλαμε αυτή την περίοδο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε έντονα για το παιχνίδι. Δεν κάναμε αυτό που είπαμε στην προπόνηση. Όταν το κάναμε για ένα δεκάλεπτο πετύχαμε το γκολ. Πρέπει να το διορθώσουμε, να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Είναι αρχή της σεζόν, είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς.

Είναι δύσκολη για κάθε ομάδα, όταν πρέπει στην αρχή να βρει μια ομάδα τους αυτοματισμούς της. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς από σήμερα και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια"δήλωσε ο Πρίγιοβιτς και στη συνέχεια απάντησε σχετικά με τη δική του απόδοση:

"Η δουλειά μου είναι στην περιοχή και να δέχομαι μπαλιές όταν θα τροφοδοτούμαι σωστά θα κάνω ευκαιρίες. Σήμερα είχα μία και έγινε γκολ. Έχουμε καλούς παίκτες και θα με βοηθήσουν να βρω τα πατήματα μου"είπε.

Κρέσπο: "Έχουμε σπουδαίους παίκτες, να κάνουμε εξαιρετικό σύνολο"

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, αναφέρθηκε στη συζήτηση που έγινε με τον Ιβάν Σαββίδη στο πρόσφατο δείπνο της ομάδας του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας:

"Να πω ότι το αφεντικό έχει πάντα δίκιο; Αλλά είναι κάτι που ισχύει εδώ! Έχουμε σπουδαίους παίκτες, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό σύνολο, που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια και θα παίζει παντού για τη νίκη"ενώ για τη σημερινή νίκη ανέφερε:

" Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Δεν απειληθήκαμε ιδιαιτέρως σε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο και θέλουμε να συνεχίσουμε και εκεί με νίκη"είπε ο Ισπανός αμυντικός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ