ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: Ο "Μίδας" του ελληνικού ποδοσφαίρου

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και έγινε παράλληλα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας, ύστερα κι απ' τη φυγή του Εμάνουελ Εμενίκε απ' τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ επιβράβευσε τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με ασπρόμαυρη φανέλα, προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο με ιδιαίτερα αυξημένες αποδοχές. Το πρωί της Τρίτης (27/02) οι διοικούντες τον "Δικέφαλο" ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Σέρβο επιθετικό για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος φορ θα "καρπώνεται" πλέον περίπου 1.500.000 ευρώ ετησίως αντί για 850.000 ευρώ που λάμβανε μέχρι σήμερα. Αυτό σημαίνει πως, ύστερα κι απ' τη φυγή του Εμάνουελ Εμενίκε απ' τον Ολυμπιακό (λάμβανε 1.700.000 ευρώ το χρόνο), μετατρέπεται στον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα μαζί με τον συμπαίκτη του, Μαουρίσιο.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, αλλά ανήκει στην Έβερτον, με τους "ερυθρόλευκους" να καλύπτουν ένα μέρος απ' τα περίπου 2.800.000 ευρώ που έπαιρνε στα "ζαχαρωτά", το οποίο είναι σίγουρα κάτω απ' το 1.500.000 ευρώ. Μεγάλο συμβόλαιο έχει κι ο Μάρκο Μάριν στους Πειραιώτες, αλλά πιθανότατα δεν ξεπερνά τα χρήματα που θα παίρνει από εδώ και στο εξής ο Πρίγιοβιτς.

Όσον αφορά στον "Πρίγιο", αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 απ' τη Λέγκια Βαρσοβίας έναντι 1.900.000 ευρώ και μέσα σε ένα χρόνο έχει καταφέρει να σημειώσει 29 γκολ και να μοιράσει έξι ασίστ σε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η δυνατότητα που έχει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με οποιοδήποτε τρόπο, τον μετατρέπει σε ένα υπερπολύτιμο "εργαλείο" στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Άλλωστε, η ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα, ήταν αυτή που "ανάγκασε" ομάδα της Κίνας να προσφέρει 7.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ πριν από μερικές ημέρες προκειμένου να τον κάνει "δικό" της. Όμως, η δίψα των ανθρώπων του "Δικεφάλου" για το πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με τη θέληση και του ίδιου του παίκτη να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, είχαν ως αποτέλεσμα να μπει τέλος σε κάθε σκέψη παραχώρησής του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2022 ο Πρίγιοβιτς
Ρέστα για τίτλο μέσω Πρίγιοβιτς
Συμφωνία ΠΑΟΚ - Πρίγιοβιτς για νέο συμβόλαιο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ