ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Ο ερχομός μου στον ΠΑΟΚ μία από τις καλύτερες κινήσεις μου"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε σε σάιτ στην πατρίδα του και δεν έκανε καμία αναφορά στο ενδεχόμενο πώλησής του από τον ΠΑΟΚ.

Η συνέντευξη του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην ιστοσελίδα "novosti.rs" έγινε σε μία εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα -χωρίς καμία αναφορά στο ενδεχόμενο μεταγραφής του- σε σχέση με αυτή που μας είχε συνηθίσει τελευταία.

Ο" Πρίγιογκολ" αναφέρθηκε στο πόσο καλά περνά στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη και αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας για την αφοσίωσή της σ' αυτή. Συγκεκριμένα, τόνισε: "Ο ερχομός μου στον ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες κινήσεις στην καριέρα μου. Είμαι χαρούμενος στην Θεσσαλονίκη, χαίρομαι να παίζω στον ΠΑΟΚ και υπάρχει μία ξεχωριστή ευφορία στον σύλλογο και σε όλη την πόλη. Είμαι δεύτερος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με εννιά γκολ".

Όσο για την κούρσα πρωταθλητισμού, σημείωσε: " Αυτή η σεζόν είναι ενδιαφέρουσα και γίνεται μάχη για τον τίτλο στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός προπορεύεται μόλις έναν βαθμό, αλλά οι αληθινές συγκινήσεις δεν έχουν έρθει ακόμη. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας που μας δίνουν άνευ προηγουμένου στήριξη. Έχω αγωνιστεί σε πολλούς συλλόγους, αλλά δεν έχω συναντήσει αλλού τέτοια αφοσίωση στην ομάδα".

Αναφέρθηκε ακόμη στο 2017: "Θα θυμάμαι για πάντα αυτή την χρονιά, γιατί ήταν πραγματικά σπουδαία. Η έλευσή μου στον ΠΑΟΚ και η παρουσία στο Μουντιάλ σημάδεψαν μία ξεχωριστή περίοδο στην καριέρα μου".

Τέλος, αναφερόμενος στην επιλογή να παίξει στην εθνική Σερβίας, εξήγησε: "Ο πρόεδρος της Σιόν, στην οποία αγωνίστηκα από το 2010 έως το 2013, με έχει πείσει να παίξει στην μικρή εθνική ομάδα της Ελβετίας, γιατί τότε δεν ήμουν καν στο ραντάρ του Ομοσπονδιακού τεχνικού στη μικρή εθνική Σερβίας. Δύο χρόνια αργότερα, όμως, διάλεξα την φανέλα της εθνικής Σερβίας και δεν θα το μετανιώσω ξανά. Πήρα μία ακόμη σπουδαία απόφαση στην καριέρα μου".

Με αφορμή μάλιστα την κόντρα Ελβετίας-Σερβίας (στον ίδιο όμιλο με Βραζιλία, Κόστα Ρίκα) στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πρόσθεσε: "Δεν ξέρω αν κάποιος από την εθνική Σουηδίας λυπάται που αποφάσισα να παίξω στην εθνική Σερβίας, νομίζω όμως ότι θα το μετανιώσουν μετά από εκείνο το ματς, γιατί ξέρω ότι θα τους κερδίσουμε στις 22 Ιουνίου. Θα είναι ένα ξεχωριστό ματς για μένα και τους συμπαίκτες μου και αν αγωνιστώ, θα έχω ένα ξεχωριστό κίνητρο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ