ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Ο Ενρίκε είναι ο πιο τρελός συμπαίκτης που είχα ποτέ"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αποθέωσε τον Πέδρο Ενρίκε τονίζοντας ότι μόνο εκείνος ήταν αρκετά τρελός για να πάει στη διεκδίκηση της μπάλας που έφερε το πέναλτι. Τι είπε για τα δικά του τέρματα.

Με τα δύο τέρματα που σημείωσε ο Αλεκσάντερ Πρίγιοβιτς βοήθησε σημαντικά τον ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη με 3-1 επί της Έστερσουντ και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Ωστόσο, στις δηλώσεις του ο Σέρβος επιθετικός στάθηκε στην ενέργεια του Πέδρο Ενρίκε στη φάση του κερδισμένου πέναλτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV

Για τη φάση του πέναλτι και για το γεγονός ότι ο Πέδρο Ενρίκε διεκδίκησε μία φάση που έμοιαζε χαμένη με την έξοδο του Κεϊτά είπε: "Του είπα και στα αποδυτήρια, ότι είναι ο πιο τρελός συμπαίκτης που είχα ποτέ. Όπου μπαίνει έχει μάχη, σαν να μπαίνει στο ΜΜΑ! Αν δεν ήταν αυτός εκεί, ίσως να μην ήταν πέναλτι. Μόνο αυτός θα πήγαινε σε αυτή τη μονομαχία! Δεν είναι τυχαίο ότι είδωλο του είναι ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ".

Για το πρώτο τέρμα που σημειώνει στην Ευρώπη με την φανέλα του ΠΑΟΚ: "Ένας από τους λόγους που επέλεξα τον ΠΑΟΚ, είναι η Ευρώπη, γιατί θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Σήμερα, η ομάδα έκανε πολλές ευκαιρίες, εγώ έκανα τη δουλειά μου και όταν σκοράρει ένας επιθετικός, είναι ο καθρέφτης της καλής δουλειάς της ομάδας".

Για τη δική του ηρεμία παρά το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ: "Είναι και θέμα εμπειρίας. Ξέρω καλά ότι όταν παίζεις στην έδρα σου, ακόμα και όταν είσαι πίσω στο σκορ δε σημαίνει κάτι. Καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε και γυρίσαμε το παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό το δείχνει και η κατοχή της μπάλας".

Για την επιστροφή του στην Σουηδία: "Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τη Σουηδία και ίσως να βρεθούν και κάποιοι φίλοι μου στο παιχνίδι για να τους δω ξανά".

Πέλκας: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Πέλκας. Ο μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε αρχικά: "Ευτυχώς βρήκαμε αποθέματα να το γυρίσουμε. Στο γκολ που δεχτήκαμε, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας σε εκείνη τη φάση. Μετά συσπειρωθήκαμε. Δείξαμε σαν ομάδα ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ο προπονητής μου ζήτησε να παίξω δίπλα στον Τσίμιροτ κι εγώ, πρέπει πάντα να είμαι έτοιμος. Μου είπε να προσπαθήσω να δημιουργήσω ρήγματα, να παίξω κάθετα, αλλά να προσέχω και πίσω γιατί είχαμε ήδη δεχθεί ένα γκολ. Τα έδωσα όλα και αυτό θα κάνω κάθε φορά που θα παίζω".

Για το αν το 3-1 δίνει άλλον αέρα στην ομάδα ενόψει ρεβάνς: " Είναι καλό που καταφέραμε να πάρουμε δύο γκολ διαφορά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι διαφορετικό ματς αυτό της ρεβάνς, θα πρέπει να δώσουμε περισσότερα από σήμερα. Πρέπει να είμαστε φουλ πειθαρχημένοι για να πάρουμε την πρόκριση που είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να είμαστε κάθε χρόνο στους ομίλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ "σκότωσε" την Έστερσουντ από αέρος
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Τα γκολ στα ματς των ελληνικών ομάδων

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ