ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Να σταματήσουμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ / ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Πολωνία τον μεγάλο στόχο που έβαλε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Ποια φράση του θύμισε... Γκάρι Ροντρίγκες.

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην πολωνική ιστοσελίδα " sportowefakty.wp.pl" έδωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μιλώντας για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του με τον ΠΑΟΚ.

Ο υψηλόσωμος φορ δέχθηκε επιθετικές ερωτήσεις από τον δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη, παραδέχθηκε ότι πίκρανε τον κόσμο της Λέγκια... θυμίζοντας Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ αποκάλυψε τον μεγάλο στόχο που έθεσαν από κοινού με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η συνέντευξη:

-Δεν έχεις την εντύπωση ότι φεύγοντας από τη Λέγκια που έπαιξε στο Champions League για να πας στον ΠΑΟΚ, είναι βήμα πίσω στην καριέρα σου;

"Όντως η Λέγκα έπαιξε στο Champions League και ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Είχα μία πολύ καλή πρόταση από την Κίνα, μίλησα με τον ΠΑΟΚ, υπήρχαν και άλλοι σύλλογοι που έδειξαν ενδιαφέρον. Η καρδιά μου με οδήγησε στην Ελλάδα και όταν την ακούω. δεν κάνει ποτέ λάθος"

-Ο ΠΑΟΚ πληρώνει περισσότερα από τη Λέγκια;

"Ο ΠΑΟΚ είναι από τους ισχυρότερους οικονομικά συλλόγους στην ανατολική Ευρώπη εξαιρώντας τους Ρώσους και κάποιους Ουκρανούς. Υπάρχουν φιλόδοξοι στόχοι, να κερδίσουμε τίτλους και να σταματήσουμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού".

-Πιστεύεις πως αυτές οι φιλοδοξίες είναι πραγματικές;

"Όταν ήρθα στη Λέγκια, είπα πως πληρούμε τις προϋποθέσεις για να παίξουμε στο Champions League και κάποιοι δεν με πήραν στα σοβαρά. Στον ΠΑΟΚ έχουμε πολύ καλούς παίκτες και είμαι αισιόδοξος".

-Πως χώρισες με τη Λέγκια; Δεν ήθελαν να μείνεις;

"Τον Οκτώβριο μίλησα με την διοίκηση και ξεκαθαρίσαμε πως αν τον χειμώνα εμφανιστεί μία ενδιαφέρουσα πρόταση που θα επωφεληθεί και το κλαμπ, θα αποχωρήσω. Ήξερα πως έπρεπε να είναι ελκυστική και για εμένα και για τον σύλλογο. Τα ΜΜΕ της χώρας γράφουν ανοησίες για δήθεν κακό χωρισμό μου με την ομάδα. Γνωρίζαμε με τους υπευθύνους ποια είναι τα σχέδιά μου εδώ και δύο μήνες και αποχώρησα αρμονικά".

-Υπάρχει κάποια πικρία που η Λέγκια δεν σου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστείς στην Κίνα;

"Δεν ισχύει ακριβώς το ότι εγώ πίεζα για Κίνα. Ήθελα μία καλή μεταγραφή, οι Κινέζοι ξεκίνησαν να μιλάνε με τη Λέγκια στα μέσα Δεκεμβρίου και ήταν τα πάντα υπό διαπραγμάτευση, μέχρι που εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να υποτιμηθεί στη Πολωνία, αλλά στη Σερβία που γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντιλαμβάνονται το μέγεθός του. Όταν ξεκίνησα να μιλάω με τον ΠΑΟΚ, η συμφωνία έγινε πάρα πολύ γρήγορα".

-Δεν έχεις καμία αναστολή που αφήνεις την Λέγκια;

"Έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από την παρουσία μου σε αυτή. Η Λέγκια αναπτύχθηκε όσο βρισκόμουν εδώ, ενίσχυσε τη δυναμική της στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Ο σύλλογος πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση, αγοράζει φθηνά, πουλάει ακριβά, έχει δημιουργήσει μία σταθερότητα.

Είμαι χαρούμενος που σε αυτή την πορεία μου στη Λέγκια, γράφτηκε ιστορία, έδωσα όλη μου την ψυχή σε κάθε παιχνίδι, άκουσα το όνομά μου πολλές φορές από το πέταλο. Ξέρω πως ο κόσμος είναι θυμωμένος μαζί μου όμως έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Είμαι ένας παίκτης που πάντα θέλει να κερδίζει. Έχω κάνει καλή δουλειά και φεύγω με τους πάντες να είναι κερδισμένοι. Πήρα πολλά από τη Λέγκια, αγωνίστηκα σε υψηλότερο επίπεδο χάρις στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ποτέ δεν είπα ψέματα, πάντα έλεγα αυτό που αισθανόμουν".

-Φιλούσες τα χέρια σου για να δείξεις την αφοσίωση σου στη Λέγκια...

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και το μεταγραφικό παράθυρο του χειμώνα είναι απρόβλεπτο. Είμαι ένας παίκτης που πάντα θέλει να παλεύει και να κερδίζει. Έτσι ήμουν στη Λέγκια. Έκανα καλή δουλειά στη Λέγκια και οι δύο πλευρές είχαμε οφέλη. Νομίζω έδωσα χρόνο στην ομάδα να βρει τον αντικαταστάτη μου".

-Δεν φοβάσαι τους Έλληνες οπαδούς;

"Γνωρίζω καλά πως όταν κερδίζει ο ΠΑΟΚ όλοι είναι πολύ ευτυχισμένοι και όταν χάνει τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνα. Ξέρω που πάω. Υπάρχει μία σημαντική διαφορά σε αυτό το κομμάτι από τη Πολωνία.

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να κερδίζει και είμαι υπέρ της απαίτησης των οπαδών να αφήνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τον στόχο μας. Όταν μου μιλάνε για οπαδούς στην Ελβετία, αντιμετωπίζουν αυτούς της Λέγκια σαν δολοφόνους, όμως δεν είναι έτσι. Και στον ΠΑΟΚ ξέρω πως είναι τα πράγματα, γιατί έχουν πολλά κοινά με την Παρτιζάν Βελιγραδίου".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέμα ημερών του Ενρίκε
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Ένας ταξιδιώτης των γηπέδων
POLL: Ποια είναι η καλύτερη 11άδα του πρώτου γύρου;
Το στόρι πίσω από τις μεταγραφές Πρίγιοβιτς και Ενρίκε
Τελειώνει μέχρι την Παρασκευή του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ