ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Ήρθα για να κάνω την διαφορά"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / Eurokinissi Sports) MOTIONTEAM

Οι δηλώσεις του Ελβετού στράικερ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, στο περιοδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παρελθόν και το μέλλον του. Ο 26χρονος βγάζει αυτοπεποίθηση στις δηλώσεις του.

Το πρώτο των ημερών στην Τούμπα είναι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, που μετρά επτά γκολ και μια ασίστ από τις 16 Ιανουαρίου, όταν και παρουσιάστηκε από τον ΠΑΟΚ. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα μέρος της συνέντευξης που έδωσε στο "Toumpa Magazine": "Όταν ήμουν 11 ετών, στο σχολείο μας είχαν βάλει μια εργασία να κάνουμε αίτηση για δουλειά», περιγράφει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Είχα πει τότε στον δάσκαλο «εγώ δεν χρειάζεται να μάθω να γράφω αιτήσεις για δουλειά. Θα παίξω ποδόσφαιρο".

Μεταξύ άλλων, ο Πρίγιοβιτς δήλωσε:

Για τα γκολ: "Δεν κοιμάμαι όταν δεν σκοράρω. Όταν χάνω ευκαιρίες δυσκολεύομαι να κλείσω μάτι. Το σκέφτομαι συνέχεια και προσπαθώ να βρω τι θα μπορούσα να έχω κάνει διαφορετικά. Πάντα λέω πως όσο μπορείς να δημιουργείς πολλές ευκαιρίες ως επιθετικός, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Κάποιες από αυτές θα μετατραπούν σε γκολ. Δημιουργώ πολλές ευκαιρίες οπότε δεν ανησυχώ, αλλά όταν δεν καταφέρνω να πετυχαίνω γκολ είμαι νευρικός διότι ξέρω ότι ένα γκολ θα μπορούσε ν’ αλλάξει το αποτέλεσμα της ομάδας μου.

Ειδικά όταν χάνουμε κι έχω χάσει ευκαιρίες, το σκέφτομαι πάρα πολύ. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είχα αλλάξει το αποτέλεσμα και να τους έκανα όλους χαρούμενους. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως, δεν τα σκέφτομαι όλα αυτά. Είναι σκέψεις για μετά το τέλος του αγώνα. Όταν κάνω την ανάλυσή μου. Φέρνω στο μυαλό μου τις χαμένες ευκαιρίες και προσπαθώ να βρω έναν καλύτερο τρόπο να τις διαχειριστώ".

Για την πίεση της "ταμπέλας" της πιο ακριβής μεταγραφής: "Δεν με αγχώνει, για την ακρίβεια μου δίνει έξτρα κίνητρο. Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι υψηλές, αλλά υψηλές είναι και οι δικές μου. Δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ για να δοκιμαστώ. Ήρθα για να προσπαθήσω να κάνω τη διαφορά και να κερδίσω τίτλους. Είμαι φιλόδοξος κι έχω παίξει σε ομάδες με υψηλές απαιτήσεις. Σε ένα σύλλογο που έχει φιλοδοξίες πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι την πίεση. Εγώ, μπορώ να τη διαχειριστώ, γνωρίζω ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις και θεωρώ ότι έχω να τους δώσω πολλά. Είμαι φιλόδοξος, θέλω να κάνω τη διαφορά και να κερδίσω τίτλους".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιατί έκανε τώρα "επίθεση" ο Σαββίδης σε Μελισσανίδη και Αλαφούζο
Βαρέλα: "Ο Σαββίδης περιμένει τίτλο"
Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για πριμ ο Σαββίδης
Περέιρα: "Θέλω χρόνο να προσαρμοστώ"
Ο δικός του Γραμμένος
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ