ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: Η σούπερ επένδυση του Σαββίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι scouts γερμανικών ομάδων που παρακολούθησαν τον φορ του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, στο Σερβία-Γεωργία, η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ και η αναγνώριση από τον ίδιο και τον Μουσλιν του ρόλου του Ίβιτς στην εξέλιξή του. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μόνο με την επένδυση στον Λούκας Πέρεθ μπορεί να συγκριθεί αυτή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς για τον ΠΑΟΚ στη εποχή Σαββίδη. Ο "Δικέφαλος" έδωσε 1,9 εκατ. ευρώ (συν ποσοστό μεταπώλησης 10%) στην Λέγκια Βαρσοβίας τον περασμένο Ιανουάριο και με 850.000 ετήσιες απολαβές έντυσε στα "ασπρόμαυρα" ως το 2021 τον 27χρονο φορ που μέσα σε λίγους μόνο μήνες έπεισε ότι είναι μία μηχανή του γκολ.

Το καλό είναι ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου προνόησαν να βάλουν ρήτρα 10 εκατ. ευρώ (και όχι 7 εκατομμυρίων που γράφτηκε στη Σερβία) στο συμβόλαιο με τον "Πρίγιογκολ" και αντιλαμβάνονται πόσο εύστοχη κίνηση είναι το τελευταίο διάστημα που σκάουτς ευρωπαϊκών συλλόγων έχουν αρχίσει να παρακολουθούν από κοντά τον υψηλοσωμο φορ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Σερβία, στο Μαρακανά το βράδυ της Δευτέρας (9/10) υπήρχαν απεσταλμένοι πέντε γερμανικών συλλόγων, πιθανόν όμως και από άλλες ομάδες. Και στα ονόματα που είχαν στα μπλοκάκια του ήταν και αυτό του φορ του ΠΑΟΚ.Το καλό για τον "Δικέφαλο" είναι ότι ο Πρίγιοβιτς δεν έχει στο μυαλό του τη μεταγραφή, αλλά το Μουντιάλ και πριν από αυτό, τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ.

"Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του, νιώθω ωραία στην Ελλάδα", τονίζει σε συνέντευξή του στη "Sportske Zurnal", μέσω της οποίας ευχαριστεί και τον Βλάνταν Ίβιτς γιατί ήταν εκείνος που πρότεινε στον Σλάβολιουμπ Μούσλιν να τον τσεκάρει και να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την Εθνική ομάδα.Μάλιστα, στην ίδια εφημερίδα, το επιβεβαίωσε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Σερβίας.

ΠΗΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Το βράδυ της Δευτέρας ο Αλεξάνταρ Πριγιοβιτς δεν σταμάτησε να δέχεται ευχαριστήρια μηνύματα από τις πρώην ομάδες του. Από ανθρώπους της Λέγκια, της Μπόλουσπορ, των ελβετικών ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε. Και φυσικά και από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες από το Βελιγράδι λένε ότι πιθανόν πήρε τα "μπράβο" και απο τον Ιβάν Σαββίδη.Το σίγουρο είναι ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τρίβει τα χέρια του απο ικανοποίηση για την εξέλιξη της μεγαλύτερης επένδυσης που έκανε στον "Δικέφαλο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ