ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς ή Κουλούρης: Το μεγάλο δίλημμα του Λουτσέσκου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

O Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ή τον Ευθύμη Κουλούρη στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα (14/01, 15:00).

Δεν θα διαφέρει πολύ από την ομάδα που αγωνίστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό, αυτή που θα παρατάξει σήμερα (14/1) στις 15:00 στην Κέρκυρα ο Ραζβαν Λουτσέσκου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα στηριχθεί, μίνιμουμ, κατά τα 8/11 στους ίδιους παίκτες. Ο Πασχαλάκης θα πάρει και πάλι τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα. Ο Μάτος και ο Βιεϊρίνια, όπως τους έχουμε συνηθίσει, θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας και ο Βαρέλα θα είναι ένας εκ των δύο στόπερ. Ο έτερος, μπορεί να είναι ο Μαλεζάς, αν ο Ρουμάνος κόουτς μετρήσει πολύ στην εκτίμησή του τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική που είχε ο Κρέσπο τις προηγούμενες ημέρες.

Στην μεσαία γραμμή, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, καθώς ο Μαουρίσιο και ο Πέλκας παραμένουν στις θέσεις "8" και "10" αντίστοιχα, ενώ ο Τσίμιροτ θα αντικαταστήσει στον ρόλο του κόφτη τον τραυματία Κάνιας. Οι δύο εξτρέμ θα είναι ο Λημνιός και ο Κάμπος, MVP την προηγούμενη αγωνιστική με τα δύο γκολ που είχε σημειώσει.

Μένει να φανεί πώς θα απαντήσει ο 48χρονος κόουτς στο μεγάλο δίλημμα, Πρίγιοβιτς ή Κουλούρης για τη θέση του φορ. Ο Σέρβος προέρχεται από δύο ματς στα οποία σκόραρε από δύο τέρματα (Λεβαδειακό και Τρίκαλα), μετρά 14 συνολικά σε 22 ματς, όλα όμως είναι στην Θεσσαλονίκη (12 στην Τούμπα και δύο στο Καυτανζόγλειο).

Από την άλλη, ο Κουλούρης εξυπηρετεί καλύτερο το πλάνο που θέλει να εφαρμόζει στα εκτός έδρας ματς ο Λουτσέσκου που έχει ως οδηγό το ματς στην Ξάνθη, δεν έχει όμως τις επιδόσεις του Πρίγιοβιτς στο σκοράρισμα.

Στις δοκιμές που έγιναν στις τελευταίες προπονήσεις δούλεψε και στα δύο σενάρια και μένει να φανεί ποιο θα επιλέξει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ