ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Έχουμε έναν MVP σε κάθε γραμμή"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς βάζει πλώρη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και στη Super League, ενώ στη συνέχεια θα σκεφτεί τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς παρέλαβε το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή και αναφέρθηκε τόσο στη μέχρι τώρα κοινή πορεία του ΠΑΟΚ και εκείνου στο πρωτάθλημα, όσο και στον τελικό του κυπέλλου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την αξία του βραβείου: "Είναι ωραίο να κατακτάς προσωπικά βραβεία αλλά το καλό είναι πως συνδυάστηκε με μια νίκη στην Αθήνα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι".

Για το μήνυμα που έστειλε, λέγοντας "δεν θα μας σπάσουν": "Αυτό ήταν ένα μήνυμα που αφορούσε όλη τη χρονιά. Παίξαμε δέκα ματς χωρίς κόσμο. Αυτό ήταν κάτι που θα μπορούσε να μας σπάσει ψυχολογικά, αλλά κανείς δεν τα κατάφερε. Είναι σημαντικό το παιχνίδι του Σαββάτου και θέλουμε το κόσμο στο πλευρό μας".

Για τη πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ: "Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε τον Πλατανιά. Αν το καταφέρουμε, θα ήθελα να συνδυαστεί με αυτό. Είμαι φιλόδοξος και θέλω να πάρω αυτή τη πρωτιά. Έχω... ξεκινήσει τη δουλειά από την αρχή της σεζόν και θέλω να τη τελειώσω με τον Πλατανιά".

Για τον τελικό του Κυπέλλου και το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη: "Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και λόγω των συνθηκών δεν θα είναι στο γήπεδο. Ελπίζουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί με το τρόπαιο".

Για τον MVP της σεζόν: "Έχω θα ψήφιζα εμένα. Αλλά, ας με βγάλω από την συζήτηση... Έχουμε έναν MVP σε κάθε θέση. Ο Πασχαλάκης έχει κάνει εξαιρετική σεζόν, ο Βαρέλα, ο Πέλκας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σαββίδης: "Θα είμαι στην Αθήνα στον τελικό, έξω από το γήπεδο"
Μάτος: "Στις 12 Μαΐου και πρωταθλητές και κυπελλούχοι"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ