ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Ελπίζω του χρόνου να πανηγυρίσουμε νταμπλ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς MOTIONTEAM

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε στην πατρίδα του για τον ΠΑΟΚ, την κλήση στην εθνική Σερβίας και έκανε την αυτοκριτική του τονίζοντας ότι έχει ωριμάσει σε σχέση με το παρελθόν. "Χρειάζομαι συμπαίκτες με υψηλή ποιότητα να με "σερβίρουν" για να σκοράρω', σημείωσε.

Είναι το πρόσωπο που έχει κλέψει τις καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ με τα γκολ που σημειώνει. Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς τρελαίνει κόσμο στην Τούμπα και οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "mozzartsport.com" δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το πανέμορφο γκολ που σημείωσε επί του Πανιωνίου: "Ήταν πραγματικά ένα πολύ όμορφο γκολ. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και ήταν ένα σπουδαίο τρίποντο για εμάς. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν αποδώσαμε όπως έπρεπε και δεν είχαμε καλή εικόνα, αλλά ελπίζω να κάναμε την σωστή επανεκκίνηση, το… restart, καθώς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στα play off και να πάμε στα προκριματικά του Champions League".

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ: "Χρονικά, αυτός ήταν ο πρώτος στόχος που υπήρχε και τον πετύχαμε! Θέλαμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά δεν έχει κερδίσει τους τίτλους που του αξίζουν. Είχαν περάσει 14 χρόνια χωρίς να κατακτήσει κάποιον τίτλο και αυτό δεν ήταν εύκολο για τους οπαδούς της ομάδας. Είχαμε μία πολύ θερμή υποστήριξη στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και έτσι παρότι στο πρώτο παιχνίδι ηττηθήκαμε με 2-0, καταφέραμε στο σπίτι μας να πάρουμε την πρόκριση με 4-0. Ελπίζω του χρόνου να πανηγυρίσουμε το νταμπλ".

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ. Έχω σκοράρει ήδη δέκα γκολ και θα μπορούσαν να ήταν και παραπάνω, ωστόσο, δεν αξιοποίησα σωστά κάποιες καλές ευκαιρίες που είχα. Μου ταιριάζει ο ΠΑΟΚ, καθώς παίζει επιθετικά και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Χρειάζομαι συμπαίκτες με υψηλή ποιότητα να μου "σερβίρουν" για να σκοράρω. Φυσικά, περιμένω πως η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα, όταν θα έχουμε συνηθίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Σε κάθε περίπτωση, έχω μεγάλες προσδοκίες με τον ΠΑΟΚ".

Για τους πολλούς Σέρβους που βρήκε στον ΠΑΟΚ: "Και στη Λέγκια είχα πολλούς ανθρώπους από την Σερβία και τα Βαλκάνια. Είναι εξίσου σημαντική η παρουσία των Σέρβων και στον ΠΑΟΚ. Για μένα είναι ευκολότερο να κατανοήσω τι ζητάει ο προπονητής μου, γιατί έχω άμεση επικοινωνία με τον Βλάνταν Ίβιτς. Μέρα με τη μέρα με βοηθούν όλο και περισσότερο να προσαρμοστώ στην ομάδα".

Για το αν θα εξαντλήσει το συμβόλαιο που έκανε με τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη: "Ήμουν νέος, άπειρος και αφελής στο παρελθόν. Τώρα είμαι πιο ώριμος. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο τι θα γίνει. Όλα μπορούν να συμβούν. Τώρα είμαι εδώ στον ΠΑΟΚ, θέλω να κερδίζω αγώνες, πετυχαίνοντας γκολ και να κερδίσω τρόπαια, παίζοντας για τον ΠΑΟΚ".

Για τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα κι αν τον έχει συνηθίσει: "Όλα ήταν φανταστικά από την αρχή. Η πόλη είναι φανταστική. Στον ΠΑΟΚ έχουμε τεράστια υποστήριξη από τους οπαδούς μας. Υπάρχει βέβαια και μεγάλη πίεση, καθώς θέλουν τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αλλά και εγώ αυτήν την απαίτηση έχω από τον εαυτό μου. Θέλω να κερδίζω μέχρι και στην προπόνηση!".

Για την πρώτη του κλήση στην εθνική Σερβίας: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παίξω για τη Σερβία. Θέλω πραγματικά να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι και να ξεφύγουμε από την Ουαλία στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Με την κλήση μου στην εθνική Σερβίας, πραγματοποιήθηκε ένα παιδικό μου όνειρο".

Για το ότι εξασφάλισε την άδεια της UEFA να αγωνιστεί για την Σερβία, παρά το γεγονός ότι είχε αγωνιστεί στις "μικρές" Εθνικές της Ελβετίας: "Δεν ήξερα ότι θα μπορούσε να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, είμαι χαρούμενος που όλα τελείωσαν καλά. Είμαι έτοιμος και δεν μπορώ να περιμένω, για το ντεμπούτο μου".

Για τις πιθανότητες της εθνικής Σερβία να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας: "Δεν υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε. Δείτε απλά την ποιότητα της Σερβίας με τα ονόματα των παικτών και των συλλόγων που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα σημείο καμπής για να πάμε τελικά στο σωστό δρόμο, γιατί στο παρελθόν δεν ήμασταν σε υψηλό επίπεδο, όπως τώρα. Φυσικά, μιλάω από την δική μου πλευρά, επειδή δεν ήμουν μέλος της ομάδας ως τώρα. Τα πάντα φαίνονται αρκετά καλά, και έτσι για μένα η Σερβία είναι φαβορί για να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Για την ομάδα που υποστηρίζει στην Σερβία: "Δεν μπορώ να πω ότι υποστηρίζω κάποια ομάδα της Σερβίας. δεν είμαι ούτε Παρτιζάν, ούτε Ερυθρός Αστέρας. Αλλά γνωρίζω για την φιλία που έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αυτούς της Παρτιζάν. Καταρχάς θα υποστηρίξω όλες τις σερβικές ομάδες που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη. Τους εύχομαι ό, τι καλύτερο…".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ