ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Έγιναν προτάσεις, αλλά είμαι εδώ και παλεύω για τον ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΟΚ, Πρίγιοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς,, που λύτρωσε τον ΠΑΟΚ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο Αγρίνιο, μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και για τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το ίδιο. Βιεϊρίνια: "Ξέραμε ότι θα ερχόταν το γκολ".

Ο λυτρωτής του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, σχολίασε το παιχνίδι, τη φάση του πέναλτι με το οποίο σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 87', αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επίσης, ξεκαθάρισε πως είναι συγκεντρωμένος στον Δικέφαλο παρά τις προτάσεις που υπήρξαν για τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

"Κάναμε τη δουλειά μας σωστά, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ είχαμε ευκαιρίες, είχα και γω δύο καλές στιγμές να σκοράρω. Οι περισσότερες φάσεις μας ήταν από μπαλιές σε ριμπάουντ που πήραμε. Ο Παναιτωλικός έπαιξε πολύ κλειστά και για μένα η φάση του πέναλτι είναι σωστή, αφού γενικώς στο παιχνίδι υπήρξαν πολύ δυνατά μαρκαρίσματα γι' αυτό και ο διαιτητής σταματούσε συχνά το παιχνίδι".

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη:

"Θα πρέπει να κερδίσουμε όλα αυτά τα παιχνίδια, να νικάμε όπου παίζουμε με οποιοδήποτε σκορ, γιατί αυτά τα παιχνίδια κρίνουν πολλές φορές τον πρωταθλητή. Πάντως, πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στην Τούμπα".

Για τα γκολ του:

"Οι συμπαίκτες μου κάνουν καλή δουλειά και με βοηθάνε και με εμένα να σκοράρω. Πρωτίστως με ενδιαφέρει να κερδίσουμε το νταμπλ και από 'κει και έπειτα, όποια προσωπική διάκριση έρχεται είναι καλοδεχούμενη".

Για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη:

"Απολαμβάνω τη ζωή μου στη Θεσσαλονίκη, θεωρώ "σπίτι" μου την Ελλάδα, ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει πολύ θερμά".

Για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ για τα σενάρια που υπήρξαν για ενδεχόμενη μεταγραφή του:

"Είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ, δουλεύω για τον ΠΑΟΚ κάθε μέρα. Υπήρξε ενδιαφέρον, έγιναν και προτάσεις από ομάδες. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει σήμερα, αύριο, του χρόνου. Μόνο ο Θεός ξέρει. Εγώ είμαι εδώ και παλεύω για τον ΠΑΟΚ".

Για το τι θα διάλεγε αν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα σε πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ ή μια καλή πορεία με τη Σερβία στο Μουντιάλ:

"Και τα δύο θα τα ήθελα, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα θα επέλεγα για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ".

Βιεϊρίνια: "Ξέραμε ότι θα ερχόταν το γκολ"

Την πίστη του πως θα ερχόταν η νίκη στο Αγρίνιο εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μάχη του πρωταθλήματος. "Μέχρι το τέλος πρέπει να συνεχίσουμε έτσι να πιστεύουμε ότι μπορούμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Παλέψαμε όλοι, τρέξαμε μέχρι το τέλος και θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Το πιστεύουμε για το πρωτάθλημα, έχουμε πολλά ματς μέχρι το τέλος και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα δουλέψουμε πάλι τώρα για τα Γιάννινα. Στο 80 που κοιτούσα το χρονόμετρο ήμουν σίγουρος ότι θα βάλουμε γκολ. Αυτά τα παιχνίδια κρίνουν τον πρωταθλητή. Στην αρχή είχαμε τελικές και δεν είχαμε γκολ. Αλλάξαμε το πως δουλεύουμε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα", ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε λέγοντας:

"Δεν κοιτάω τα ρεκόρ, θέλουμε να κερδίσουμε μέχρι το τέλος όλα τα ματς Κάθε ματς είναι τελικός, κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχουμε δείξει τι μπορούμε. Δεν πετούσαμε μακρινές μπαλιές για τον Πρίγιοβιτς. Ξέραμε ότι θα ερχόταν το γκολ αν κάναμε αυτά που δουλεύαμε. Δεν κάναμε ένα φανταστικό ματς, αλλά παλέψαμε και δείξαμε χαρακτήρα. Ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας δίπλα μας και θέλουμε να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, γιατί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή παίζεται ο αγώνας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαρέλα… από χρυσάφι, 1-0 ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό
Ένταση στο Αγρίνιο μετά τη λήξη του αγώνα
Ξέσπασμα Σαββίδη για Παναιτωλικό και... Ολυμπιακό
Λουτσέσκου: "Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ