ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Ας κρατήσουμε ως έκπληξη το πότε θα επιστρέψω"

Πρίγιοβιτς: "Ας κρατήσουμε ως έκπληξη το πότε θα επιστρέψω"

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ρωτήθηκε αν προλαβαίνει να παίξει στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και απάντησε με τρόπο που δημιουργεί ελπίδες στον Ίβιτς να τον έχει στη διάθεσή του, Τι είπε για τις μεταπτώσεις του ΠΑΟΚ

Το βραβείο του best goal Φεβρουαρίου του ΠΑΟΚ πήγε στον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς για το φανταστικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ μίλησε με αφορμή τη βράβευσή του και «γέννησε» ελπίδες να είναι έτοιμος σχεδόν στο μισό χρόνο απ’ ότι αρχικά υπολογιζόταν η αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην κλείδα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη και του χάρισε το βραβείο του Best Goal:
«Είμαι καλά, ήταν ωραίο γκολ το όπως και του Μυστακίδη, γιατί μας έδωσε τη δυνατότητα να προκριθούμε. Θέλω να πετύχω περισσότερα γκολ στη συνέχεια».

Για την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην κλείδα και το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση:
«Πάντα είναι δύσκολος ένας τραυματισμός, αισθάνομαι καλά και θα επιστρέψω νωρίτερα από όσο πιστεύουν πολλοί για μένα. (σ.σ. σε ερώτηση για το αν θα προλάβει τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό). Νιώθω καλά, αλλά ας κρατήσουμε έκπληξη πότε θα παίξω, να μην ξέρει ο κόσμος τι θα συμβεί».

Για το αν έχει επηρεαστεί ψυχολογικά από τον τραυματισμό:
«Δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει, δεν είναι όμως πρόβλημα για μένα. Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου, δουλεύω καλά και θα είμαι πιο δυνατός».

Για το αν έχει ξαναπετύχει σε 37 μέρες 7 γκολ, όπως έκανε στο ξεκίνημά του με τον ΠΑΟΚ:
«Έχω κάνει τέλεια αρχή εδώ, η ομάδα με υποδέχθηκε πολύ καλά. Δεν το θυμάμαι αυτό αν έχει ξανασυμβεί. Όλα τα κομμάτια του παζλ κόλλησαν καλά, η ομάδα με υποδέχθηκε πολύ ωραία, ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό».

Για το γεγονός ότι πλέον έχει δικαίωμα να παίξει στην εθνική Σερβίας:
«Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό γιατί είμαι τραυματίας. Περιμένω να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να κάνω πράξη το όνειρό μου. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ φέτος και πιστεύω ότι θα έχω την ευκαιρία να κληθώ και να κάνω ντεμπούτο με την ομάδα».

Για τις μεταπτώσεις που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στην απόδοσή του:
«Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Μπορείς να κερδίσεις την καλύτερη ομάδα και να χάσεις από την πιο αδύναμη. Συμβαίνει, δεν μπορείς να το εξηγήσεις, ελάχιστες ομάδες κερδίζουν όλα τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει σταθερότητα, είναι μεγάλη ομάδα, και πρέπει να παίζει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε υψηλό επίπεδο. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Και σε άλλες ομάδες που έπαιξα στην καριέρα μου υπήρχαν μέρες που αναρωτιόμασταν πώς χάσαμε τα ματς».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ