ΠΑΟΚ

"Πρίγιογκολ"... δικαιωματικά

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς σκοράρει ακατάπαυστα και μέσα σε 37 μέρες έγινε πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ. (VIDEOS)

Σκοράρει ένα γκολ ανά 62 λεπτά συμμετοχής. 'Η αλλιώς, πετυχαίνει ένα τέρμα ανά 1,5 τελική προσπάθεια, αφού έχει φτάσει στο εντυπωσιακό 7/11.

Συνολικά έχει 7 γκολ σε 9 ματς και αν μιλήσουμε μόνο για το πρωτάθλημα, 5 στα 6. Αν είχε πάει από την αρχή της σεζόν στον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα μιλούσαμε για τον βασικό υποψήφιο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Όπως και να 'χει, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς "έχει βάλει φωτιά" στα αντίπαλα δίχτυα και καίει καρδιές στην ΠΑΟΚτσήδικη κερκίδα.

Το πιο εντυπωσιακό όλων είναι ότι μέσα σε 37 μέρες στον Δικέφαλο (το πρώτο παιχνίδι του με την ασπρόμαυρη φανέλα έγινε στις 26 Ιανουαρίου στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, όταν και άνοιξε λογαριασμό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι) κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Μετρά 7 γκολ, έχοντας αφήσει πίσω του Μάτος και Μυστακίδη που έχουν από 6.Κι αν, μάλιστα, ψάξουμε τις επιδόσεις του συνολικά στην καριέρα του θα διαπιστώσουμε ότι διάγει την πλέον παραγωγική σεζόν του.

Το 2014-15 είχε φτάσει τα 16 γκολ σε 31 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπόλουσπορ, πέρυσι είχε τον ίδιο αριθμό γκολ σε 47 ματς με τη Λέγκια και φέτος σε 34 ματς συνολικά έχει φτάσει τα 15 γκολ και υπάρχει και συνέχεια (οι πρώτες 25 συμμετοχές και μαζί 8 γκολ έγιναν με τη φανέλα της Λέγκια πριν πάρει μεταγραφή στην Τούμπα).

Τι άλλο να περιμένει κανείς για να μιλήσει για σούπερ μεταγραφή;

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ